Το ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ Έλληνα πρωταγωνιστή: ΚΛΙΝΗΡΗΣ τέσσερις μήνες

Παραλίγο να πληρώσει ακριβά την αγάπη τους για τις μηχανές ο Βασίλης Κούκουρας. Αφού ένα ατύχημα που είχε στην Κηφισίας πριν από ένα χρόνο, λίγο έλειψε να του στοιχίσει την ίδια του την ζωή. Με τον ίδιο να έχει επανέλθει και αναρρώσει πλήρως από τα τραύματα, έδωσε μια συνέντευξή που κυριολεκτικά σοκάρει με την περιγραφή του.

«Έπαθα ένα σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή, πριν από ενάμιση χρόνο περίπου, στην Κηφισίας, το οποίο θα μου στοίχιζε πολύ ακριβά. Ευτυχώς, δεν μου στοίχισε» με τον ίδιο να στέκεται τυχερός μέσα στην ατυχία του αφού ήταν κατάλληλα εξοπλισμένος με την στολή και το κράνος του.
«Για πρώτη φορά στη ζωή μου, μετά από πολλά χρόνια που οδηγώ μηχανές, παραπάνω από 30 χρόνια, μου έτυχε αυτό. Πρέπει όλοι να προσέχουν πολύ και να έχουν κατάλληλο εξοπλισμό. Το ατύχημα με είχε καθηλώσει στο κρεβάτι για περίπου 4 μήνες. Τους 2 πρώτους μήνες ήμουν σχεδόν ακίνητος. Μετά τους 2 μήνες άρχισα σιγά – σιγά να σηκώνομαι με κηδεμόνες, με κολάρα. Για να αποφύγω την εγχείρηση, έκανα συντηρητική αποθεραπεία. Ο γιατρός μου είχε πει ότι πρέπει μαλακά να σηκώνομαι, να περπατάω», εξήγησε ο ηθοποιός.

vasilis-koukouras