6 σημάδια που μαρτυράνε ότι σε βλέπει σοβαρά!

1. Σου αφήνει μηνύματα

Όχι μόνο στο κινητό και στο προφίλ σου αλλά και με κάθε άλλο τρόπο μπορείς να φανταστείς. Σου στέλνει email, σου αφήνει σύντομα σημειώματα όπου βρει στυλό και χαρτί, σε πόστιτ, χαρτοπετσέτες, ακόμη και στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σου. Το γεγονός ότι εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για να σου εκφράσει γραπτώς τα συναισθήματα του δείχνει ότι είσαι πολύ σημαντική γι” αυτόν.

2. Σου κρατάει την πόρτα να περάσεις

Ένα αρσενικό που δεν σ” αφήνει να αγγίξεις ούτε πόμολο δείχνει μια πολύ καλή αγωγή η οποία μπορείς να ελπίζεις ότι δεν περιορίζεται στα θέματα πρωτοκόλλου. Αρκεί βέβαια, να σου ανοίγει την πόρτα κάθε φορά κι όχι μόνο για να σε εντυπωσιάσει την πρώτη φορά που βγήκατε.

3. Σου λέει ευχαριστώ

Αντίθετα με πολλούς εκπροσώπους του είδους του, ένας άντρας που ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα νιώθει ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που του αφιερώνεις και δεν διστάζει να σου την εκφράσει ανοιχτά. Κάποιοι μπορεί να θεωρούν δεδομένο ότι θα έχουν την προσοχή σου όταν παραπονιούνται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν π.χ. με το αφεντικό τους, ο συγκεκριμένος όμως δεν ξεχνά να σ” ευχαριστήσει που τον άκουσες.

4. Θυμάται τα λόγια σου

Οι περισσότεροι μπορεί να ξεχάσουν ακόμη και τα γενέθλια σου, όμως ο άντρας αυτός όχι μόνο τα θυμάται και σου στέλνει λουλούδια αλλά κλείνει και τραπέζι στο αγαπημένο σου εστιατόριο (ναι, το θυμάται κι αυτό). Επίσης θέλει να μάθει πώς πάει εκείνη η έκθεση που ετοιμάζεις τις τελευταίες εβδομάδες για τη δουλειά και ελπίζεις να σου δώσει προτεραιότητα για προαγωγή, ακόμη κι αν του το είχες αναφέρει τυχαία σε ανύποπτη στιγμή.

5. Σε παρακολουθεί προσεκτικά

Ένα λόγος που αυτό το αγόρι θυμάται τα λόγια σου είναι γιατί… ακούει τι του λες. Έχει την υπομονή να σου επιτρέπει να βάζεις τελεία σε κάθε πρόταση που βγαίνει από το στόμα σου πριν ανοίξει το δικό του, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει ν” ακούσει για μια ακόμη φορά ολόκληρο το τροπάριο με τα παράπονα για την κολλητή σου και τα λάθη που συνεχίζει να κάνει με τον δικό της.

6. Θέλει να γνωρίσει τους φίλους σου

Ένα άντρας που είναι διατεθειμένος να σε ακολουθήσει με χαρά στην έξοδο με τους φίλους σου και μάλιστα σε μέρος της δικής τους επιλογής, ενώ συμμετέχει ενεργά στην παρέα –αντί να κάθεται αμίλητος σε μια γωνιά όπως κάνουν άλλοι στη θέση του- δείχνει ότι το λέει η ψυχούλα του. Παρότι σίγουρα γνωρίζει ότι οι φίλοι σου είναι οι πρώτοι που θα στραφούν εναντίον του αν κάτι στραβώσει μεταξύ σας, εκείνος έχει το θάρρος να προσπαθήσει να τους κάνει να τον εμπιστευτούν και να κερδίσει την εύνοια τους.