Το ΔΡΑΜΑ του Κώστα Ευριπιώτη: ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Ευτυχώς που ο ίδιος έλειπε σε Σαββατοκύριακο γιατί δεν ξέρει τί μπορεί να συνέβαινε, αν κοιμόταν την ώρα που έγινε το βραχυκύκλωμα και τα έκανε όλα κάρβουνο στο διαμέρισμά του στα νότια προάστια. Ο Κώστας Ευριπιώτης επιστρέφοντας και αντικρίζοντας το θέαμα υπέστη σοκ.

«Όλα ξεκίνησαν από ένα βραχυκύκλωμα εξαιτίας ενός παλιού καλωδίου, το οποίο πήρε φωτιά., στη συνέχεια εξαπλώθηκε και σε έναν πίνακα που υπήρχε δίπλα και μετά συνεχίστηκε σε όλο το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα. Ευτυχώς που. δεν ήμουν μέσα και έλειπα διήμερο και ευτυχώς που είχα αεροστόπ και έσβησε η φωτιά. Όταν επέστρεψα και άνοιξα την πόρτα, έπαθα σοκ. Ήταν όλα μαυρισμένα, είχαν λιώσει ρολόγια, πίνακες, δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς ένιωσα με αυτό που αντίκρισα», εξομολογήθηκε στο περιοδικό Λοιπόν.

«Σιγά σιγά φτιάχνω πάλι όλο το εσωτερικό, γιατί ακόμα και αυτά που δεν κάηκαν καταστράφηκαν από τη μαυρίλα. Μέσα σε όλο αυτό που μου συνέβη και με έχει στεναχωρήσει πολύ, χαίρομαι που δεν ήμουν εδώ και ευχαριστώ τον θεό γι’αυτό, μιας και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να είχα πάθει από τις αναθυμιάσεις. Με αφορμή αυτό που έπαθα με το σπίτι μου συνειδητοποίησα πως όλοι μας έχουμε πράγματα που δεν χρησιμοποιούμε και καλό είναι να τα δίνουμε, ώστε να πιάνουν τόπο. Στεναχωριέμαι πολύ που καταστράφηκαν και πρέπει να τα πετάξω, αν τα είχα δώσει, θα ήταν αλλιώς τώρα», δήλωσε με στεναχώρια ο δημοφιλής ηθοποιός!