Βόμβα: ΕΡΑΣΤΕΣ πάνω από 30 ΧΡΟΝΙΑ , Κρουζ-Τραβόλτα!

Το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Star «καρφώνει» τους δύο ηθοποιούς με ένα αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο που τιτλοφορείται «Τομ & Τζον: Το 30χρονο γκέι μυστικό» .

Το δημοσίευμα αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την κρυφή ομοφυλοφιλική σχέση του Τζον Τραβόλτα και του Τομ Κρουζ που ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια. Ο έρωτάς τους φέρεται να ξεκίνησε όταν ο πρώτος τον είδε για πρώτη φορά στην ταινία «Οι ερωτικές μπίζνες ενός πρωτάρη».
Τότε λέγεται ότι ο Τζον Τραβόλτα προσκάλεσε τον Τομ Κρούζ να τον συνοδεύσει σε μια ρομαντική απόδραση στο Όρεγκον. Συγκεκριμένα, και οι δύο βρέθηκαν σε μία σχολή Σαϊεντολογίας όπου πέρασαν μαζί μία ολόκληρη εβδομάδα.
Πηγή του Star ισχυρίζεται πως εκείνη η απόδραση «άλλαξε εντελώς τη ζωή του Τομ, αν όχι και του Τραβόλτα», ενώ συμπληρώνει ότι η πρώτη γνωριμία των δύο έγινε αρχικά σε ένα δείπνο σε ακριβό γαλλικό εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς και μετά προέκυψε η απόδραση στο Όρεγκον.
Το δημοσίευμα συνεχίζει τονίζοντας πόσο καταλυτική ήταν αυτή η γνωριμία για τον Κρουζ ο οποίος μέσω του Τραβόλτα μυήθηκε στην Σαϊεντολογία.

star magazine