Εάν θέλετε να αυξηθεί ο μισθός σας, δεν χρειάζεται να κολακεύετε συνεχώς τον εργοδότη σας, αλλά να κάνετε περισσότερο σεξ!

Η έρευνα που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, καλεί τους ενδιαφερόμενους να επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα, εάν επιθυμούν να δουν το πορτοφόλι τους να γεμίζει…

Ο μισθός των εργαζομένων που κάνουν σεξ δύο ή τρεις φορές εβδομαδιαίως είναι κατά 4,5% υψηλότερος από το μισθό των υπαλλήλων που δεν χάνουν πολύ χρόνο στο κρεβάτι. Η έρευνα, που διεξήχθη από το βρετανικό Πανεπιστήμιο Αnglia Ruskin University δείχνει επίσης ότι, ακόμα και οι εργαζόμενοι με προβλήματα υγείας που είναι σεξουαλικά ενεργοί, αμείβονται καλύτερα από αυτούς που είναι λιγότερο σεξουαλικά ενεργοί.

Οι ερευνητές του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin University ανέλυσαν τα πορίσματα ελληνικής μελέτης, στην οποία συμμετείχαν 7.500 άτομα, άνδρες και γυναίκες, εστιάζοντας στις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η σεξουαλική δραστηριότητα στις οικονομικές απολαβές των εργαζομένων. Για τον επικεφαλής της έρευνας, καθηγητή Νίκο Δρυδάκη από το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin University, χαμηλός μισθός σημαίνει λιγότερο σεξ και λιγότερο σεξ σημαίνει λιγότερα χρήματα.

«Όμως, η έλλειψη σεξ οδηγεί σε χαμηλούς μισθούς ή τα λίγα χρήματα οδηγούν σε λιγότερο σεξ; Θεωρητικά, οι πιο ευτυχισμένοι και οι πιο ικανοποιημένοι από τον εαυτό τους, είναι και οι πιο παραγωγικοί και, κατά συνέπεια, αυτοί που πετυχαίνουν στον εργασιακό τους τομέα, γεγονός που μεταφράζεται σε περισσότερα χρήματα», υποστηρίζει ο Έλληνας επιστήμονας και προσθέτει: «Οι άνθρωποι έχουν ανάγκη να αγαπήσουν και να αγαπηθούν είτε κάνοντας σεξ με άλλους, είτε όχι. Διαφορετικά, οδηγούνται στο δρόμο της μοναξιάς, της κοινωνικής απομόνωσης και της κατάθλιψης, παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν σε καταλυτικό βαθμό την εργασιακή τους ζωή».