Επιστολή Προτοσάλτε προς τον Τσίπρα: Πρόεδρε σώσε με από τον Αρβανίτη

Αίσθηση προκαλεί η επιστολή του δημοσιογράφου, Άρη Πορτοσάλτε στον Αλέξη Τσίπρα, μέσω της οποίας ζητά από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ την προστασία του από την συκοφαντική επίθεση που υποστηρίζει ότι δέχθηκε από τον Κώστα Αρβανίτη.

Σημειώνεται ότι ο κ. Πορτοσάλτε έχει χρησιμοποιήσει αρκετές φορές σκληρή γλώσσα κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είναι υπερασπιστής των μνημονιακών πολιτικών.

Ολόκληρη η επιστολή του Πορτοσάλτε :

«Αγαπητέ πρόεδρε

Θέλω να σας παρακαλέσω να με προστατεύσετε από τη συκοφαντική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον μου ο διευθυντής του σταθμού σας «Στο Κόκκινο».

Αντιλαμβάνομαι ότι το κομματικό σας στέλεχος μιλά με την υπεροψία που του δημιουργεί η σιγουριά ότι θα καταλάβει ανώτατη διευθυντική θέση στο κρατικό σύστημα των μέσων ενημέρωσης, σε περίπτωση επικράτησης των συνδυασμών σας στις επικείμενες εκλογές.

Κατανοείτε πιστεύω, ότι υφίσταμαι βαρύτατη επίθεση στο στοιχειώδες ανθρώπινο δικαίωμα προσωπικής και οικογενειακής ασφάλειας και ότι παρόμοια συμπεριφορά εφόσον γίνει αποδεκτή από εσάς, απειλεί την ελευθερία της έκφρασης, ειδικότερα μάλιστα της δημοσιογραφικής.

Με τιμή

Άρης Πορτοσάλτε»