Αποκλειστικό: Δύο συνάντησεις-μυστήριο μεταξύ Καραμανλή, Κικίλια, Δένδια – Το γιατί

 

Αναρτήθηκε: 23 Δεκεμβρίου, 2014 στις 21:43

Σήμερα το πρωί συνάντησαν διαδοχικά Β.Κικίλιας και Ν.Δένδιας τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στο πολιτικό του γραφείο. Η είδηση αυτή έκανε φυσικά το γύρο του διαδικτύου μέσα σε λίγη ώρα.

Σε κανένα ΜΜΕ όμως, δε γινόταν λόγος για το περιεχόμενο της συνάντησης. Όταν ειδικά μια τέτοια συνάντηση γίνεται σε μια τόσο σημαντική ημέρα για το πολιτικό σύστημα, όπως είναι η 2η ψηφοφορία για την Προεδρική εκλογή, τότε καταλαβαίνετε ότι ο λόγος πρέπει να ήταν αρκετά σημαντικός.

Θα ρισκάρουμε να σας δώσουμε δύο πιθανές εκδοχές για το λόγο που έγιναν αυτές οι συναντήσεις.

Η πρώτη έχει να κάνει με την επόμενη ημέρα της ΝΔ. Όπως φημολογείται ο Νίκος Δένδιας ίσως αποτελέσει έναν από τους υποψηφίους διαδόχους του Αντ. Σαμαρά. Μην εκπλαγείτε όμως καθόλου, αν ακούσετε να «παίξει» ακόμα και το όνομα του Β.Κικίλια. Μη βιαστείτε να το απορρίψετε ως ενδεχόμενο. Είναι από τα πρόσωπα τα οποία «έχτισε» ο ίδιος προσωπικά ο Αντ.Σαμαράς και μια τέτοια εξέλιξη δε θα μας εξέπληττε.

Υπάρχει κι ακόμη μια εκδοχή όμως. Ποιο είναι το κοινό μεταξύ Δένδια-Κικίλια; Το ότι έχουν διατελέσει και οι δύο Υπουργοί Δημοσίας Τάξεως (ο Κικίλιας όπως γνωρίζετε είναι εν ενεργεία).

Τι σχέση μπορεί να έχει όμως αυτό το κοινό χαρακτηριστικό με την επίσκεψη στον Καραμανλή; Μήπως υπάρχει κάποια εξέλιξη στο παρασκήνιο, που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας ακόμα, σχετικά με το περίφημο σχέδιο δολοφονίας;

Ξερόλας






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus