Αποκλειστικό: Γιατί η Δικαιοσύνη δεν έχει καλέσει ακόμα το Λαζόπουλο;

 

Αναρτήθηκε: 22 Δεκεμβρίου, 2014 στις 19:44

Όπως όλα δείχνουν, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δε θα κληθεί από την Εισαγγελία για να καταθέσει ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος για το μοντάζ του υλικού της συνάντησης Χαϊκάλη-Αποστολόπουλου.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι το γιατί. Πώς είναι δυνατόν κάποιος που παραδέχεται τη συμμετοχή του σε διακίνηση προϊόντος υποκλοπής (θεωρείται παράνομη) να μην έχει κληθεί να καταθέσει;

Ακόμα και νόμιμη πράξη να ήταν μια υποκλοπή, θα έπρεπε να τον είχαν καλέσει για να καταθέσει και τη δική του οπτική στην υπόθεση. Αλλά μας προβληματίζει και κάτι ακόμα. Μετά την «τυχαία αναφορά του» στην υπόθεση στην εκπομπή του Γ.Παπαδάκη, δεν εμφανίστηκε ξανά σε κανένα μέσο, παρά το βομβαρδισμό προτάσεων από τηλεοπτικούς, ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες και sites.

Το σίγουρο είναι ότι θέλει να κρατήσει χαμηλά τους τόνους. Όπως και η Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ. Μήπως κάτι βλέπουν στο βάθος της υπόθεσης που δε βλέπει ο πολύς κόσμος;

Χ-είρων






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus