Αποκλειστικό: Όλα τα “χαμε…η Διαμαντόπούλου με το Φλωρίδη μας έλειπαν – Κοντά στα 10 τα κόμματα της Κεντροαριστεράς!

 

Αναρτήθηκε: 24 Δεκεμβρίου, 2014 στις 18:43

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, ούτε τέσσερα κόμματα ακούγεται πως θα έχει η Κεντροαριστερά. Κάθε μέρα ξεφυτρώνει κι ακόμα ένα πολιτικό πρόσωπο που επιθυμεί να κάνει κόμμα. Κι έχουμε και λέμε: ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Ποτάμι, Κόμμα Λυκούδη (μάλλον κλείνει λόγω προσχώρησής του στο Ποτάμι), Κόμμα Παπανδρέου, ΣΥΡΙΖΑ, η Κοινωνική Συμφωνία της Κατσέλη.  7 μέχρι στιγμής. Ας μας συγχωρέσουν αν αφήσαμε κάποιον απ” έξω αλλά δεν είναι κι εύκολο να τα θυμάται κανείς όλα!

Ορίστε κι ένα ακόμα όγδοο! Ο Γιώργος Φλωρίδης προανήγγειλε ότι θα δημιουργήσει κόμμα μαζί με την πρώην υπουργό των κυβερνήσεων του Γιώργου Παπανδρέου και του Λουκά Παπαδήμου, Άννα Διαμαντοπούλου. Ο κ. Φλωρίδης είπε ότι το νέο αυτό κόμμα θα συμμετέχει στις εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές, ενώ η φιλοδοξία – και αυτών – είναι η σύμπραξη μεταρρυθμιστικών δυνάμεων και εξήγησε πως «το κενό, πρέπει να καλυφθεί».

Αν με τόσα κόμματα, συνεχίζει να υπάρχει κενό σε αυτό το χώρο καταλαβαίνετε τη «βαρύτητα» των πολιτικών προσώπων που το εκπροσωπούν…

Α.Κ.






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus