Αποκλειστικό: Σε αντιφάσεις ο «Μίμης» – Η σημερινή εκδοχή

 

Αναρτήθηκε: 23 Δεκεμβρίου, 2014 στις 21:08

Μέρα με τη μέρα, «μας τα αλλάζει» ο Παύλος Χαϊκάλης σχετικά με το τι έγινε μεταξύ αυτού και του Αποστολόπουλου. Όποτε του ζητάει κάποιο ΜΜΕ να περιγράψει την ιστορία, ακούμε και μια νέα εκδοχή ή προστίθεται και κάποιοι καινούριο στοιχείο.

Σύμφωνα λοιπόν με την «εκδοχή της σημερινής ημέρας» -πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιδίου του βουλευτή- τα 5000 ευρώ δεν τα έδωσε στον Αποστολόπουλο για να τα παίξει στο Χρηματιστήριο εκ μέρους του, όπως αρχικά είχε πει. Του τα δάνεισε για να τα παίξει εκείνος. Και τα «500ευρα», ήταν δόσεις για να του τα αποπληρώσει κι όχι τόκοι, όπως ο ίδιος είχε πάλι πει!

Αν όλα τα παραπάνω δεν είναι αντιφάσεις, τότε θα πρέπει να μας πει ο Χαϊκάλης τι είναι. Γιατί οι δικαιολογίες ότι δεν εννοούσε αυτά που είχε αρχικώς πει, δεν μας πολυπείθουν.

Πρόσθεσε και κάτι ακόμα όμως. Ότι ο Αποστολόπουλος δεν είχε σκοπό να τον δωροδοκήσει, (όπως για ακόμη μια φορά πρώτος ο Χαϊκάλης είχε πει) αλλά να τον εκβιάσει.

Σας το είχαμε πει από την αρχή. Κάτι «βρωμάει» στην ιστορία…

Ξερόλας






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus