Χωριστούς δρόμους ακολουθούν Τσίπρας- Κουβέλης

 

Αναρτήθηκε: 31 Δεκεμβρίου, 2014 στις 15:34

Χωρίζουν οι δρόμοι Τσίπρα- Κουβέλη προτού καν επισημοποιηθεί ο «πολιτικός γάμος» μεταξύ των δύο ανδρών ενόψει των εθνικών εκλογών στις 25 Ιανουαρίου.

Η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να κατεβάσει τον Φώτη Κουβέλη με σταυρό προτίμησης και όχι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος, φαίνεται ότι ήταν η αφορμή για το οριστικό διαζύγιο…

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, προτίμησε, αντί να ταπεινωθεί μπροστά τον Τσίπρα, να ακολουθήσει μοναχικό δρόμο, όπως διαφάνηκε και από τις σημερινές του δηλώσεις: «Η Δημοκρατική Αριστερά πορεύεται με τις δικές της δυνάμεις» σημείωσε.

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και σε όλες! Η νέα χρονιά να είναι γεμάτη χαρά, ελπίδα και δημιουργία. Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να σηκωθούν όρθιοι» είπε αρχικά ο Φ. Κουβέλης μετά τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα που του είπαν τα μέλη του Συλλόγου Θρακών Μελισσίων. Και συνέχισε: «Πρέπει να σηκωθεί η χώρα ψηλά. Μπορεί, αρκεί να το πιστέψουμε. Πρέπει με όλες μας τις δυνάμεις να συμβάλουμε, έτσι ώστε η κοινωνία μας, η Ελλάδα να πορευτεί προς μια κατεύθυνση που οδηγεί στη διέξοδο από τα αδιέξοδα στα οποία βρίσκεται. Η Δημοκρατική Αριστερά με τις δικές της δυνάμεις, με την υπεύθυνη θέση που έχει απέναντι στα πράγματα, πορεύεται με ελπίδα, με διεκδίκηση για την κοινωνία και τη χώρα. Θα συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου η πορεία της χώρας να είναι θετική για το σήμερα και το αύριο. Καλή χρονιά σε όλους και σε όλες!».






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus