Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Βασίλη Κικίλια και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

 

Αναρτήθηκε: 24 Δεκεμβρίου, 2014 στις 18:19

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα το πρωί, στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια, καθώς και στην Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας:

η μικτή μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος,

η παιδική χορωδία και αντίστοιχη χορευτική ομάδα των Σχολών Χορού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά (παρουσίασε πρόγραμμα παραδοσιακών χορών) και

ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης, ο οποίος παρουσίασε πρόγραμμα παραδοσιακών χορών).

Στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Π. Μπακογιάννης» του Υπουργείου, παρέστησαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης, ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Σπυρίδων Παπασπύρου, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Ηλίας Γεωργόπουλος, Προϊστάμενοι Κλάδων, Διευθυντές Διευθύνσεων του Αρχηγείου, καθώς και αντιπροσωπείες του προσωπικού του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στα παιδιά της χορωδίας, στον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης στο προσωπικό της μπάντας προσφέρθηκαν συμβολικά δώρα.






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus