Κυριάκος Μητσοτάκης: Aρνούμαι να συμπράξω σε εκλογή Προέδρου με τη Χρυσή Αυγή

 

Αναρτήθηκε: 24 Δεκεμβρίου, 2014 στις 12:27

Απέρριψε το ενδεχόμενο να δεχθεί η Νέα Δημοκρατία στήριξη από τη Χρυσή Αυγή ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας σενάρια ότι οι βουλευτές της ΧΑ θα μπορούσαν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα της τρίτης ψηφοφορίας.

«Ούτε να το συζητάτε. Θα υπάρχουν βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι δεν θα ψηφίσουν Πρόεδρο σε περίπτωση που διαφανεί ότι η Χρυσή Αυγή… Κι αν χρειάζεται και εμού συμπεριλαμβανομένου…Εγώ αρνούμαι να συμπράξω σε εκλογή Προέδρου με τη Χρυσή Αυγή. Δεν πρόκειται να συμπράξω με τη δική μου ψήφο στη νομιμοποίηση της Χρυσής Αυγής, μέσα από την προεδρική εκλογή. Θα πω «παρών» και δεν θα το κάνω μόνο εγώ, εκτιμώ» τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega.

Ο ίδιος εκτίμησε πως στην περίπτωση που οι πρώτοι βουλευτές της ΧΑ ψηφίσουν Σταύρο Δήμα, θα υπάρξει συνολικό σχέδιο και άμεση αντίδραση επισήμως από τη Νέα Δημοκρατία, ώστε να μην εκλεγεί Πρόεδρος και οι βουλευτές να ψηφίσουν «παρών».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος στην ίδια εκπομπή δήλωσε: «Δεν δεχόμαστε στήριξη από εγκληματική οργάνωση».






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus