Είμαστε φανατικοί αναγνώστες της Αυγής, από όπου πληροφορηθήκαμε το τι θα γίνει με τις ανεκπλήρωτες στρατιωτικές υποχρεώσεις του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσου Κορωνάκη. Σας το παραθέτουμε αυτούσιο:

Χωρίς ιδιαίτερη ουσία φαίνεται πως είναι ο θόρυβος που δημιουργήθηκε γύρω από το ζήτημα των στρατιωτικών υποχρεώσεων του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάσος Κορωνάκης προέβη το προηγούμενο διάστημα στις απαραίτητες τυπικές διαδικασίες, όπως έτσι κι αλλιώς θα έκανε, προκειμένου να παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών του. Σχετικά με το θέμα της διεύθυνσης, άνθρωποι κοντά στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν πως προφανώς και δεν είχε δώσει λάθος διεύθυνση και πως πρόκειται για γελοιότητα το ότι οι αρμόδιες αρχές δεν μπορούσαν να τον βρουν.

«Χωρίς ιδιαίτερη ουσία ο θόρυβος»…λέει η Αυγή! Προφανώς, για ορισμένους είναι φυσιολογικό ένας 39χρονος να μην έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, αν δεν τον γράψουν οι εφημερίδες!

Εκτός κι αν ο κύριος Κορωνάκης «ξεχάστηκε» τόσα χρόνια με τις κομματικές του υποχρεώσεις. Βλέπετε τον καθυστέρησε και το διάβασμα για το πτυχίο του από το να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Λέει και κάτι ακόμα η Αυγή. «Προέβη το προηγούμενο διάστημα στις απαραίτητες τυπικές διαδικασίες, όπως έτσι κι αλλιώς θα έκανε, προκειμένου να παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών του».

Κρατάμε το «έτσι κι αλλιώς θα έκανε»!

Προφανώς, έπεσε σε μια δαιμονική σύμπτωση! Τον καιρό που τον έβγαλαν «στα μανταλάκια» θα θυμήθηκε να προβεί στις απαραίτητες διαδικασίες!

Σανό με τη σέσουλα…

koronakis2

Χ-είρων