Θεοδωράκης και Λυκούδης έδωσαν τα χέρια

 

Αναρτήθηκε: 24 Δεκεμβρίου, 2014 στις 14:02

Τα χέρια για την επικύρωση της συνεργασίας τους έδωσαν ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης και ο επικεφαλής των ΜΕΤαρρυθμιστών, Σπύρος Λυκούδης, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου της παλιάς Βουλής με τη φράση «στη συνωμοσία του καλού σημαντικό ρόλο θα παίξει ο Σπύρος Λυκούδης και οι Μεταρρυθμιστές. Τους καλωσορίζω στο Ποτάμι».

«Δεν πιστεύουμε ότι το Ποτάμι μπορεί να επηρεαστεί από τη δημιουργία άλλων κινημάτων» τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ο Στ. Θεοδωράκης. Και συνέχισε: «Να σας πω και τον απλό λόγο; Το Ποτάμι δεν ήρθε από τα πάνω, ήρθε από τα κάτω και φουσκώνει από τα κάτω. Αυτό που υπάρχει είναι ότι όλες τις τελευταίες εβδομάδες στις κουβέντες που γίνονται στην επαρχία, στην περιφέρεια, στην Αττική υπάρχει κόσμος που αναζητά από τα κάτω τις λύσεις μέσα από το Ποτάμι. Κόσμος της μεταρρύθμισης, υγιής ας μου επιτραπεί έτσι χώρος της Αριστεράς».

Αναφερόμενος στη συνεργασία με τον Σπύρο Λυκούδη,  ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε πως «ο Λυκούδης εκπροσωπεί την Αριστερά που θα θέλαμε. Εκπροσωπεί δηλαδή την Αριστερά του Παπαγιαννάκη, του Κύρκου, την Αριστερά που επαναστατεί με λόγο, που πατάει στα πόδια της. Από την πρώτη στιγμή Το Ποτάμι θέλει να εκφράσει και αυτή την Αριστερά. Πιστεύουμε δηλαδή ότι αυτή τη στιγμή ένας νέος χώρος, όπως είναι το Ποτάμι δεν θα πρέπει να έχει αποκλεισμούς, ούτε στα Αριστερά του, ούτε προς τον Φιλελεύθερο χώρο».


Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus