Ολοκληρώθηκε η οντισιόν για τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους της παράστασης «BILLY ELLIOT, THE MUSICAL»

 

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η οντισιόν για τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους της παράστασης «BILLY ELLIOT, THE MUSICAL» που θα ανέβει τον Οκτώβριο στο Θέατρο Παλλάς, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη και μουσική Elton John.

 

Οι αιτήσεις για την οντισιόν εκατοντάδες, η επιτροπή όμως επέλεξε να δει 273 αγόρια ηλικίας 9-13 ετών, που πληρούσαν τις  προδιαγραφές (απόλυτη γνώση κλασσικού μπαλέτου, φωνητική – τραγουδιστική  ικανότητα για μιούζικαλ και δυνατότητες στην υποκριτική) από τα οποία τελικά επελέγησαν 12, που περνούν στη δεύτερη, και τελική φάση.

 

Στη δεύτερη αυτή φάση, τα 12 προεπιλεγμένα αγόρια ξεκινούν ένα workshop στα Αθηναϊκά Θέατρα, διάρκειας μιας εβδομάδας στον χορό, το τραγούδι και την υποκριτική με κορύφωση την τελική οντισιόν από την οποία θα επιλεγεί ο BILLY ELLIOT και ο φίλος του, ΜΑΙΚΛ.

Δύο ρόλοι με τεράστιες απαιτήσεις…

 

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι το υψηλό επίπεδο συμμετοχών, πράγμα πολύ ελπιδοφόρο, σε μια χώρα χωρίς καμιά παραίνεση στην συμμετοχή αγοριών στον κλασσικό χορό.

Είμαστε σίγουροι ότι τα νέα αυτά αγόρια θα μας απασχολήσουν στο μέλλον.

 

Αυτή την περίοδο ξεκινάει καινούργια οντισιόν για κορίτσια 6 έως 13 ετών με γνώσεις κλασσικού χορού, ταλέντο στο τραγούδι και με υποκριτικές ικανότητες για να συμμετέχουν στα χορευτικά σύνολα του μιούζικαλ, ενώ παράλληλα γίνονται συναντήσεις με ηθοποιούς για να κλειστούν οι ρόλοι της μεγαλεπήβολης αυτής παραγωγής.

 

 

Οι συντελεστές  της παράσταση «BILLY ELLIOT, THE MUSICAL», είναι :

Μετάφραση  : Αντώνης Γαλέος

Σκηνοθεσία : Δημήτρης Λιγνάδης

Μουσική : Elton John

Χορογραφία : Δημήτρης Παπάζογλου

Σκηνικά -Κοστούμια : Εύα Νάθενα

Ενορχήστρωση – Διεύθυνση ορχήστρας : Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Σχεδιασμός φωτισμού : Γιώργος Τέλλος

Φωνητική διδασκαλία : Λία Βίσση

Απόδοση στίχων : Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Βοηθός   Σκηνοθέτης : Βίκυ Βολιώτη

billy2