Μια γυναίκα κουβαλάει πάντα μαζί της αυτή την επιστολή. Όταν την διαβάσετε, θα καταλάβετε γιατί..

 

Αναρτήθηκε: 10 Νοεμβρίου, 2014 στις 16:30

Μια γυναίκα κουβαλάει πάντα στο πορτοφόλι μια επιστολή από ένα νοσοκομείο. Η ίδια υποστηρίζει ότι κάθε φορά που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι, να ανοίγει το πορτοφόλι της, να βγάζει την επιστολή και να τη διαβάζει.

Αυτή είναι η επιστολή. Προχωρήστε λίγο πιο κάτω για να διαβάσετε τη μετάφραση.

2a28bca42df4e40d7a3724db3920c30f1 Μια γυναίκα κουβαλάει πάντα μαζί της αυτή την επιστολή. Όταν την διαβάσετε, θα καταλάβετε γιατί..

«Αγαπητέ κύριε (το όνομα έχει σβηστεί),

Το μικρό κορίτσι, (το όνομα έχει σβηστεί), γεννήθηκε έπειτα από πρόωρο τοκετό στους 6 μήνες της κύησης. Υπήρξε από την στιγμή της γέννησης, σοβαρού βαθμού ανωριμότητα του βρέφους και σύνδρομο αναπνευστικής δυσχέρειας λόγω συνδρόμου υαλώδους μεμβράνης.

Το βάρος της ήταν 498 γραμμάρια και το ποσοστό επιβίωσης της ήταν εξαιρετικά χαμηλό (λιγότερο από 1%). Ξεκίνησε θεραπεία με υποβοηθούμενη αναπνοή και παρεντερική διατροφή, τα οποία της παρέχονται μέχρι και σήμερα με καλά αποτελέσματα. Τα προβλήματα αναιμίας, μεταβολικής οξέωσης και υπερκαλιαιμίας έχουν πλέον ξεπεραστεί με επιτυχία.

Αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για αρκετές ακόμη εβδομάδες. Η νευρολογική, η καρδιακή και η αναπνευστική της λειτουργία είναι υπό βελτίωση. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την ασθενή, παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Με εκτίμηση,
(Το όνομα έχει σβηστεί)»

Το μωρό κοριτσάκι που αναφέρεται στην επιστολή είναι σήμερα 34 ετών.






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus