7 τρόποι για να του πεις ότι θέλεις να γίνει πιο άγριος!

Εύχεσαι μερικές φορές να σου τραβήξει ελαφρώς τα μαλλιά ή να σε κολλήσει στον τοίχο μόλις μπεις σπίτι μετά τη δουλειά;

Δεν χρειάζεται να απαντήσεις… η απάντηση είναι θετική καθώς έρευνα έδειξε πως το να μας επιβάλλονται στο κρεβάτι είναι η πιο δημοφιλής γυναικεία φαντασίωση! Μην ανησυχείς για τον φεμινισμό που κρύβεις μέσα σου. Φεμινισμός είναι να έχεις έλεγχο της ερωτικής σου ζωής… Το να ζητήσεις από τον καλό σου να πάρει για λίγο τον έλεγχο είναι απλώς απολαυστικό…
Ορίστε λοιπόν οι 7 τρόποι για να του πεις ότι θέλεις να γίνει πιο άγριος χωρίς να ακολουθήσει αμηχανία.

1. Σκέψου τι πραγματικά θες. Κάθε είδους κυριαρχία έχει σχέση με τη δύναμη, αλλά αυτό μεταφράζεται από το να σου δένει απλώς τα χέρια, στο να υποδύεστε ρόλους (την άτακτη μαθήτρια κυρίως) ή να σου λέει συγκεκριμένες πονηρές λέξεις. Αποφάσισε τι σημαίνει για σένα άγριο σεξ και μετά ζήτησέ το. Δεν θες παρεξηγήσεις κατά τη διάρκεια!

2. Κάνε έρευνα. Διάβασε μερικές σέξι ιστορίες ή γράψε μια δική σου. Εμπνεύσου από τη λογοτεχνία ή τον κινηματογράφο. Το να δεις ταινίες ενηλίκων βοηθάει, αλλά είναι πάντα ανακριβές στην πράξη. Μπορείς να βρεις ένα βιβλίο (κυκλοφορούν αρκετά) το οποίο να είναι ο οδηγός σας για άγριο σεξ.

3. Όταν θα περιγράψεις στον καλό σου τις φαντασιώσεις σου να είσαι σύντομη και σέξι. Όταν τα σκέφτεσαι είναι απλά, αλλά όταν έρχεται η ώρα να τα περιγράψεις είναι σαν να κατάπιες τη γλώσσα σου; Γίνε περιγραφική και πες του απλά όσα θες… «Όταν μου πιάνεις τα μαλλιά και με φιλάς δυνατά, με ανάβεις»! Είδες πόσο απλό είναι;

4. Πρότεινε κάτι που ξέρεις σίγουρα πως του αρέσει. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να ενθαρρύνεις τον καλό σου να γίνει άγριος από το να του προτείνεις και πράγματα που του αρέσουν. Αν εσύ θες να σου δέσει τα χέρια και ξέρεις πως σε εκείνον αρέσουν τα φιλιά χαμηλά… πες του να τα συνδυάσετε! Αν δεν δώσεις δεν θα λάβεις στο κρεβάτι.

5. Βάλε τα όρια σου. Τα όρια μπορεί να είναι σε επίπεδο ψυχολογικό ή σε επίπεδο σωματικό. Μπορεί για παράδειγμα να πρέπει να του εξηγήσεις πόση δύναμη να βάλεις, ή ποιες λέξεις δεν θέλεις να ακούσεις. Και όσο πειραματίζεστε τόσα όρια θα μπαίνουν γιατί λάθη γίνονται.

6. Χρησιμοποίησε το για να ανανεώσεις την ερωτική σας ζωή. Αν νιώσεις ένα βράδυ πως θες κάτι διαφορετικό τότε πες του για παράδειγμα να σου κρατά τα χέρια πάνω από το κεφάλι σου τη στιγμή που θα σε φιλάει παντού ή να σου αλλάζει όσες στάσεις θες και να σε κρατάει τόσο σφιχτά που να μην μπορείς να κουνηθείς. Με τον καιρό η κυριαρχία του πάνω σου θα γίνει συνήθεια.

7. Κάνε θόρυβο. Ακόμα και αν ο σύντροφός σου δεν είναι το στιλ του να είναι πολύ παθιασμένος οι αντιδράσεις και η δική σου συμπεριφορά μπορεί να τον παρασύρει. Αν λοιπόν μια στάση σε ενθουσιάζει και θες να την κρατήσετε τότε με τους ήχους σου μπορείς να του δείξεις ότι είσαι πολύ διεγερμένη για να σταματήσει. Επίσης αν κάνει κάτι που εσένα δεν σου αρέσει πάλι με τον ίδιο τρόπο μπορείς να τον ενημερώσεις.

Ο στόχος σου τη νεά χρονιά είναι να ζητάς αυτό που θες. Και με αυτά τα 7 βήματα έρχεσαι λίγο πιο κοντά!