Όλοι θα θέλανε να έχουν αυτή την ξεχωριστή γάτα σπίτι τους! Δείτε γιατί…

 

Αναρτήθηκε: 22 Δεκεμβρίου, 2014 στις 18:00

Μια πιστή γάτα φέρνει καθημερινά στον ιδιοκτήτη της μικρά δώρα ως μια επίδειξη αγάπης. Το παράξενο; Ο ιδιοκτήτης της γάτας έχει πεθάνει εδώ και καιρό!

Γνωρίστε τον Τόλντο, ένα χαριτωμένο μαυρόασπρο γάτο 4 ετών, που ζει στη Montagnana, στη βόρεια Ιταλία. Σύμφωνα με την Corriere Fiorentino, ο Τόλντο επισκέπτεται καθημερινά τον τάφο του ιδιοκτήτη του Ιοζέλι Ρένζο, ο οποίος πέθανε στις 22 Σεπτεμβρίου του 2011 σε ηλικία 71 ετών, και αφήνει πάνω του του μικρά δώρα!Τα δώρα συνήθως αποτελούνται από φύλλα, ξύλα, κλαδιά, πλαστικά ποτήρια ή ακόμη και χαρτί κουζίνας.

«Ακόμη και σήμερα πήγα στο νεκροταφείο με τον Τόλντο. Στο δρόμο της επιστροφής, κάποιος γνωστός μου, μου είπε ότι η γάτα είχε πάει ξανά στον τάφο του άντρα μου και το πρωί» δήλωσε η χήρα του Ρένζο, Άντα, στην Corriere Fiorentino.

Όλα ξεκίνησαν την ημέρα της κηδείας, όταν η γάτα ακολούθησε το φέρετρο από το σπίτι έως το νεκροταφείο.

Αυτή η γάτα από τότε που πέθανε ο ιδιοκτήτης της, κάνει κάτι μοναδικό!

Το επόμενο πρωί, η Άντα πήγε στον τάφο και πάλι. «Πήγαμε στο νεκροταφείο με την κόρη μου και βρήκαμε ένα κλαδάκι ακακίας πάνω στον τάφο. Αμέσως σκέφτηκα ότι ήταν η γάτα, αλλά η κόρη μου ήταν πεπεισμένη ότι ήμουν απλά σε μια πολύ άσχημη συναισθηματική κατάσταση εκείνη τη στιγμή», είπε η Άντα.

Εκείνο το βράδυ, ωστόσο, ο γιος του Ρένζο επέστρεψε στο νεκροταφείο και βρήκε τον Τόλντο να στέκεται ακοίμητος φρουρός δίπλα στον τάφο του ιδιοκτήτη του.

Η Άντα υποστηρίζει ότι ο αποθανών σύζυγός της είχε έναν ιδιαίτερα ισχυρό δεσμό με τον Τόλντο. Τον είχε βρει και τον είχε υιοθετήσει από όταν ήταν μόλις 3 μηνών.

Δυστυχώς, δεν πιστεύουν όλοι στην ιερότητα της σχέσης μεταξύ του Τόλντο και του ιδιοκτήτη του. Κάποιοι προσπαθούν να την διώξουν μακριά.

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που προσπαθούν να τον διώξουν από το νεκροταφείο με κλωτσιές και με πέτρες. Πιστεύουν ότι η παρουσία ενός ζώου στο νεκροταφείο βεβηλώνει τους νεκρούς» λέει η Άντα.

Αλλά ο Τόλντο μέχρι σήμερα παραμένει πιστός σε αυτό που κάνει. Συνεχίζει να επισκέπτεται καθημερινά τον τάφο του ιδιοκτήτη του και να του αφήνει τα δώρα του!

«Ο σύζυγός μου ήταν πολύ στοργικός μαζί του. Ο Ρένζο αγαπούσε τα ζώα. Είναι σαν ο Τόλντο να τον ευγνωμονεί για αυτό. Είναι μια ξεχωριστή γάτα, μια γάτα που δεν μπορείς να μην την συμπαθήσεις.» είπε η Άντα.






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus