Οι Σούπερ Ήρωες υπάρχουν και ζουν αναμεσά μας! (εικόνες)

 

Αναρτήθηκε: 24 Δεκεμβρίου, 2014 στις 18:00

Στην ταινία Kickass ένας πιτσιρικάς ντύνεται υπέρ ήρωας και προσπαθεί να παλέψει ενάντια στο οργανωμένο έγκλημα, χωρίς κάποια ιδιαίτερη υπέρ δύναμη, πέρα από το τσαγανό του και την τόλμη του.

Πιθανώς να τα κατάφερνε πολύ καλύτερα αν είχε στην παρέα του, κάποιον από τους παρακάτω τύπους ή όλους μαζί. Γιατί; Διαβάστε και θα καταλάβετε..

1. Michel Lotito, ο «Άνθρωπος Τρωκτικό»

10 πραγματικοί Σούπερ Ήρωες

Ο κύριος «τα τρώω όλα», γεννήθηκε το 1950 στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας και σε ηλικία 16 χρονών προκάλεσε το ενδιαφέρον του περίγυρού του τρώγοντας κάθε λογής μέταλλα, γυαλιά και λάστιχα. Στην συνέχεια συνέχισε τρώγοντας τηλεοράσεις και ποδήλατα, ενώ κατάφερε να μπει στο Βιβλίο Γκίνες, όταν έφαγε ένα ολόκληρο… αεροπλάνο Cessna 150 μέσα σε διάστημα δύο χρόνων. Οι γιατροί που τον εξέτασαν διαπίστωσαν ότι το στομάχι του είχε διπλάσιο πάχος από ενός κανονικού ανθρώπου και πιθανώς εκεί να οφειλόταν η αξιοπερίεργη αντοχή του.

2. Rathakrishnan Velu, ο «Σιαγόνιας»

10 πραγματικοί Σούπερ Ήρωες

Ο γνωστός «κακός» του James Bond δεν… μασάει μία μπροστά στον Πακιστανό Rathakrishnan Velu, ο οποίος μπορεί να τραβήξει μία αμαξοστοιχία 330 τόνων με τα δόντια του για πέντε μέτρα κρατώντας τα χέρια του κολλητά στο σώμα. Καλή στοματική υγιεινή; Πλήρης αυτοσυγκέντρωση; Κανείς δεν ξέρει ακριβώς τον λόγο για τον οποίον ο Rathakrishnan έχει τόση δύναμη στα σαγόνια του. Ο ίδιος πάντως, προσπαθεί να διατηρεί σε υψηλά επίπεδα την φυσική του κατάσταση: 25 χιλιόμετρα τρέξιμο την ημέρα, προπόνηση με βάρη 250 κιλών και ξύπνημα στις 04.30 περιλαμβάνει μια τυπική του ημέρα.

3. Wim Hof, ο “Iceman”

Wim Hof, ο “Iceman”

O Ολλανδικής καταγωγής Wim Hof μπορεί να παραμείνει μέσα σε πάγο για δύο ώρες χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια, να σκαρφαλώσει στο Κιλιμάντζαρο και στο Έβερεστ φορώντας μόνο το σορτσάκι του και να ολοκληρώσει μαραθώνιο στον Αρκτικό Κύκλο στη Φινλανδία με την ίδια αμφίεση. Πώς εξηγείται η αντοχή του αυτή στο κρύο; Ο ίδιος λέει ότι χρησιμοποιεί ταντρικές μεθόδους για να ελέγξει την θερμοκρασία του σώματός του. Ψέματα; Το 2011, τα λεγόμενά του επιβεβαιώθηκαν και από τους επιστήμονες.

4. Liam Hoekstra, το “Super- παιδί”

10 πραγματικοί Σούπερ Ήρωες

To όνειρο κάθε bodybuilder (και wannabe υπερήρωα), ενσαρκωμένο σε ένα σούπερ παιδί. Όταν η οικογένεια Hoekstra υιοθέτησε το 2008 τον τρίχρονο τότε Liam, κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτό το πρόωρα γεννημένο παιδί. Ο Liam έτρωγε αλλά δεν έπαιρνε… γραμμάριο. Ο λόγος; Όλη η τροφή που κατανάλωνε πήγαινε σε μυϊκή μάζα, ενώ η δύναμή του ήταν εντυπωσιακή. Σε ηλικία πέντε χρονών, μπορούσε να σηκώσει το βάρος του χρησιμοποιώντας μόνο τα χέρια του περπατώντας σε κατακόρυφο. Η υπερφυσική του δύναμη και μυϊκή μάζα οφείλεται σε μια γενετική ιδιομορφία του, η οποία περιορίζει την παραγωγή μυοστατίνης, μιας ουσίας η οποία περιορίζει την μυϊκή ανάπτυξη.

5. Isao Machii, o «Jedi νίντζα»

10 πραγματικοί Σούπερ Ήρωες

Ο Ιάπωνας Machii διαθέτει εντυπωσιακά αντανακλαστικά, τα οποία αρκετοί έχουν χαρακτηρίσει ως «υπεράνθρωπα». Στο παρακάτω βίντεο κάνει επίδειξη αυτών, όμως εμείς θα σταθούμε σε ένα συγκεκριμένο: ο τύπος μπορεί να κόψει μια μπίλια από αεροβόλο στον αέρα χρησιμοποιώντας ένα σπαθί κατάνα!

Η εξήγηση; Σύμφωνα με έναν Ιάπωνα επιστήμονα, ο Machii δεν βλέπει απλά τα αντικείμενα, αλλά κατά κάποιον τρόπο τα αισθάνεται γνωρίζοντας ανά πάσα στιγμή το πού αυτά βρίσκονται. Όπως ακριβώς και ο Luke Skywalker δηλαδή.

6. Ma Xiangang, ο «Mr. Ηλεκτρισμός»

10 πραγματικοί υπερήρωες

Μπορεί να ανάψει μια λάμπα με το χέρι του και να καρφώσει ένα ηλεκτρισμένο καλώδιο στην παλάμη του χωρίς να νοιώσει απολύτως τίποτα. Ο Xiangang διαθέτει ένα παράξενο χάρισμα το οποίο του επιτρέπει να «αγγίζει» ηλεκτρισμένα αντικείμενα τεράστιας τάσης. Σε ένα τηλεοπτικό show μάλιστα, κράτησε δύο καλώδια 220 V και κατάφερε να ανάψει μια λάμπα χωρίς να πάθει απολύτως τίποτα. Μετά από αναλύσεις επιστημόνων πάνω στην υπερδύναμή του, διαπιστώθηκε ότι το μυστικό του Xiangang βρίσκεται (κυριολεκτικά) στα χέρια του. Το δέρμα στις παλάμες του είναι αφύσικα σκληρό και στεγνό σε σχέση με των κανονικών ανθρώπων, με αποτέλεσμα να λειτουργεί σαν ένα πλαστικό γάντι. Έτσι το ρεύμα το οποίο περνά στο σώμα του δεν ξεπερνά τα 6 mA (miliAmpere), την στιγμή που το όριο ασφαλείας για τον μέσο άνθρωπο είναι 8 με 10.

7. Daniel Tamet, o «Άνθρωπος Computer»

10 πραγματικοί υπερήρωες

Ο αυτισμός του Βρετανού Tamet μάλλον του βγήκε σε καλό. Μιλάει ήδη έντεκα γλώσσες, έμαθε Ισλανδικά μέσα σε μια εβδομάδα για τις ανάγκες ενός τηλεοπτικού show και κατέχει το ευρωπαϊκό ρεκόρ ορισμού της σταθεράς π, έχοντας απομνημονεύσει τα πρώτα 22.514 δεκαδικά ψηφία. Οι εκπληκτικές νοητικές του ικανότητες οφείλονται στο ότι είναι αυτιστικός Σαβάντ (δηλαδή πέρα από αυτισμό κατέχει και εξαιρετική διανοητική ικανότητα σε έναν ή περισσότερους τομείς) και συναισθητικός (μπορεί να «βλέπει» ήχους και να συνδυάζει αριθμούς με συγκεκριμένα χρώματα).

8.  Master Zhou, ο «Ανθρώπινος Πυρσός»

10 πραγματικοί υπερήρωες

Με τη χρήση μια υπέρυθρης κάμερας, ο Master Zhou, καταγράφηκε να παράγει θερμότητα πάνω από 200 ​​βαθμών Κελσίου με τις παλάμες των χεριών του. Ο Ανθρώπινος πυρσός μπορεί να κάνει το νερό ενός δοχείου να βράσει απλά και μόνο τοποθετώντας μέσα τα χέρια του.

9. Gino Martino, Το ανθρώπινο Αμόνι

10 πραγματικοί υπερήρωες

Ο αυτοαποκαλούμενος «Βασιλιάς της κουτουλιάς» αλλά και «Ανθρώπινο αμόνι» χρησιμοποιεί το κεφάλι του σαν σφυρί για να σπάει πράγματα και να καρφώνει πρόκες σε ξύλα. Αν σκέφτεστε ότι κάπου έχετε ακούσει ξανά κάτι παρόμοιο αναθεωρήστε. Ο Gino Martino είναι μοναδικός. Μπορεί να καρφώσει ένα καρφί 6 ιντσών σε ένα κομμάτι ξύλου μόνο με το μέτωπό του.

Οποιοσδήποτε άλλος αν το επιχειρήσει το πιο πιθανό είναι να καταλήξει νεκρός ή στο νοσοκομείο. Όχι όμως και το «ανθρώπινο αμόνι». Παρότι καρφώνει για πολλά χρόνια και σε καθημερινή βάση πρόκες με το κεφάλι του δεν έχει πάθει ποτέ το παραμικρό. Οι επιστήμονες προσπαθώντας να εξηγήσουν τις υπερδυνάμεις του ανακάλυψαν ότι το κρανίο του έχει 14,5 χιλιοστά πάχος, σε σύγκριση με τα 6,5 χιλιοστά που είναι το πάχος ενός μέσου ανθρώπου. Δυστυχώς για τον Gino, το κεφάλι του δεν πάει πακέτο με ένα αντίστοιχο σούπερ δέρμα έτσι παρότι δεν χτυπάει το κρανίο του το δέρμα πολύ συχνά τραυματίζεται από τα χτυπήματα.

10. Daniel Browning Smith, ο «Άνθρωπος Λάστιχο»

10 πραγματικοί Σούπερ Ήρωες

Θυμάστε τον Mister Fantastic από τους Fantastic 4 με την φοβερή ελαστικότητά του; Ε, κάτι αντίστοιχο διαθέτει και ο Daniel Browning Smith, το «παιδί – λάστιχο» όπως τον αποκαλούν. Κάτοχος του ρεκόρ Γκίνες για πέντε συνεχόμενα χρόνια ως ο πιο ελαστικός άνθρωπος του κόσμου, ο Smith μπορεί να στρέψει το σώμα του προς όλες τις κατευθύνεις, να φιλήσει τον πισινό του και να μπει μέσα σε κουτιά που θα έκαναν ακόμα και μια γάτα να νοιώθει κλειστοφοβία.

Μπόνους: XOS 2, η στολή του Iron Man

10 πραγματικοί υπερήρωες

Το XOS 2, γνωστό και ως «στολή του Iron Man», επιτρέπει ακόμη και στον πιο αδύναμο άνθρωπο να σηκώσει έως και 90 κιλά χωρίς καν να ιδρώσει. Είναι η τελευταία έκδοση του Sarcos exo-skeleton system και με την ανάπτυξη του η ύπαρξη του «Iron Man» και η συνεργασία του με την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, παύει να είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας..

Δείτε το βίντεο:






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus