Οι λόγοι που μπορεί ένας άντρας να μη θέλει να κάνει σεξ!

 

Αναρτήθηκε: 23 Δεκεμβρίου, 2014 στις 0:09

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ για ποιο λόγο μπορεί ένας άνδρας, και συγκεκριμένα ο δικός σου άνδρας ή σύντροφος, να μη θέλει να κάνει σεξ; Ψάξαμε και βρήκαμε την απάντηση στην ίδια την πηγή!

Ένας άνδρας λοιπόν αποκαλύπτει πώς σκέφτονται οι άνδρες και για ποιο λόγο αποφεύγουν κάποιες φορές το σεξ.

Οι άνδρες μπορεί να μην κάθονται να αναλύσουν τη συμπεριφορά των γυναικών (όπως συνήθως κάνουν οι γυναίκες) αλλά όταν κάτι πάει στραβά στη σχέση τους, αυτό τους μένει στον υποσυνείδητο νου και είναι αυτό που τους καθηλώνει όταν εσύ έχεις όρεξη για σεξ και αυτός όχι.

Αν για παράδειγμα έχει καταλάβει πως τον παίρνεις για δεδομένο, πως τον εκμεταλλεύεσαι με τον οποιοδήποτε τρόπο, πως τον θεωρείς κακό σύντροφο ή πατέρα, πως τον αγνοείς κάποιες φορές ή πως τον θεωρείς χαζό, αδιάφορο, τεμπέλη ή οτιδήποτε άλλο, τότε την ώρα του σεξ θα του βγει αυτή η απάθεια εξαιτίας των αρνητικών συναισθημάτων που έχουν σχηματιστεί ανάμεσά σας ακόμα και αν όλα αυτά συνέβησαν στο μακρινό παρελθόν.

Το να αλλάξεις αυτή την κατάσταση δεν είναι δύσκολο αλλά θέλει τρόπο!

Καταρχάς πρέπει να αφήσεις στην άκρη κάθε είδους κόμπλεξ. Στο σεξ δεν υπάρχουν ταμπού και αν θες να έχεις μία υγιή σεξουαλική ζωή πρέπει επιτέλους να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση!

Πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως δείχνεις πολύ πιο σέξι από αυτό που νομίζεις.

Επίσης, πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως οι άνδρες δεν κοιτάνε τόσο πολύ τις λεπτομέρειες όσο νομίζεις.

Τέλος, όσον αφορά την αυτοπεποίθησή σου, θα πρέπει να ξέρεις πως όπως και αν είσαι εμφανισιακά, κάθε γυναίκα έχει ή μπορεί να βρει τρόπους να ανάψει τον σύντροφό της, είτε είναι παχουλούλα, είτε κοκαλιάρα, είτε ψηλή, είτε κοντή. Μάθε να χρησιμοποιείς τα ελαττώματά σου προς το συμφέρον σου.






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus