Mυστικά για να γίνεις βασίλισσα στο σεξ!

 

Αναρτήθηκε: 23 Δεκεμβρίου, 2014 στις 4:32

Δεν χρειάζονται αεροπλανικά κόλπα, δεν χρειάζονται εξωτικά αιθέρια έλαιανούτε πανάκριβα σεξουαλικά βοηθήματα για να πετύχεις τον πιο καλό οργασμό.

Απλά φρόντισε να βάλεις στη σεξουαλική σου ζωή τα παρακάτω μυστικά και θα γίνεις βασίλισσα στο σεξ! Ποιός στην χάρη των υπηκόων σου μετά!

Α. Πάρε την απόφαση ότι θέλεις να »σκίσεις» στο σεξ: σίγουρα ο φόρτος εργασίας στη δουλειά είναι μεγάλος, τα άγχη της καθημερινότητας πολλαπλασιάζονται μέρα με την ημέρα και μπορώ να συνεχίσω γράφοντας βιβλίο ολόκληρο με τους λόγους και τις αιτίες που σε απομακρύνουν όχι μόνο από το καλό σεξ αλλά και από το σεξ γενικότερα! Αντίθετα, θα πρέπει να φτιάξεις μια λίστα με τους πιο σημαντικούς λόγους που ΄θέλεις να το κάνεις με τον αγαπημένο σου. Μόνο έτσι θα ξεχνάς προβλήματα και άγχη και θα θυμάσαι ποίος είναι ο σημαντικότερος λόγος για να ξαπλώσεις στο κρεβάτι, πέραν του ύπνου!

Β. Βρες την πιο σέξυ εμφάνιση που να σου ταιριάζει: σε κάποιες γυναίκες λειτουργεί το αθώο στυλ με λευκά εσώρουχα και δαντέλα, για κάποιες άλλες ιδανικές είναι οι ζαρτιέρες σε συνδυασμό με γόβα στιλέτο δωδεκάποντη. Για σένα πάλι μπορεί να λειτουργεί το σχήμα τελείως γυμνή φορώντας μόνο τα χρυσαφικά σου. Όπως κι αν αισθάνεσαι περισσότερο σέξυ, βρες το προφίλ που σου ταιριάζει και όποιος αντέξει!

Γ. Σκέψου το σεξ όσο το σκέφτεται ένας άντρας: ένας άντρας μπορεί να δουλεύει, να πηγαίνει τα παιδιά του στην παιδική χαρά, να τρώει και ταυτόχρονα και με μεγάλη ευκολία να σκέφτεται το σεξ. Αντιθέτως, οι γυναίκες συνηθίζουν να κομματιάζουν τη ζωή τους ανάλογα με τη φάση που περνούν. Όταν γίνονται μητέρες ασχολούνται μόνο με τα παιδιά τους. Όταν γίνονται εργαζόμενες μόνο με τη δουλειά τους και πάει λέγοντας. Για τον επόμενο μήνα, προσπάθησε να βάλεις το σεξ σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Παρακολουθώντας την επόμενη ερωτική ταινία, σκέψου πώς θα ήταν να είσαι πρωταγωνίστρια στην συγκεκριμένη ερωτική σκηνή. Φτιάξε μια λίστα με τα πιο σέξυ χαρακτηριστικά του συντρόφου ή του άντρα που λαχταράς.

Δ. Συμφιλιώσου με το κορμί σου: άλλωστε αυτό το κορμί διαθέτεις και με αυτό πρέπει να πορευτείς και στο πεδίο της μάχης, του σεξ δηλαδή. Αν απορείς πως τα κορίτσια που κάνουν στριπτίζ είναι τόσο χαλαρά με το κορμί τους ,μάθε πως η οικειότητα πηγάζει από τις 40 και πλέον ώρες που είναι γυμνές κάθε εβδομάδα. Κάνε και συ τις δικές σου ασκήσεις εξοικείωσης με το σώμα σου. Πλύνε τα πιάτα, βάλε σκούπα ή πλυντήριο και όλα αυτά χωρίς να φοράς ρούχα. Μόνο έτσι θα εξοικιωθείς με το σώμα σου και δεν θα επιβάλεις στον καλό σου το σεξ στα τυφλά!

Ε. Απόλαυσε τον κάθε οργασμό: κι αν έρθουν και οι πολλαπλοί θα είναι καλοδεχούμενοι. Το πολύ σημαντικό μυστικό στην επίτευξη ενός οργασμού είναι οι σωστές αναπνοές. Όσο νιώθεις την κορύφωση να πλησιάζει, συνέχισε να αναπνέεις βαθιά και χωρίς να συγκρατείς την αναπνοή σου. Για να έρθει και ο δεύτερος οργασμός, πρέπει να αναπνέεις σωστά όσο διαρκεί ο πρώτος. Με τον τρόπο αυτό το κορμί σου θα παραμείνει σε διέγερση (αν βάλει και ο καλός σου το χεράκι του), διατηρώντας το αίμα στα γεννητικά σου όργανα και όχι στον εγκέφαλο!

ΣΤ. Ικανοποιήσου μόνη σου, στο σαλόνι σου: μπορείς να νοικιάσεις και μια ταινία πορνό αφού η οπτική διέγερση δεν αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο των ανδρών. Αν βάλεις ένα χεράκι εκεί κάτω, επικεντρώσου στην πάνω μεριά της κλειτορίδας και συγκεκριμένα στο πάνω αριστερά τεταρτημόριο της, που αποτελεί και το πιο ευερέθιστο γυναικείο σημείο.

Ζ. Μην υποτιμάς τη δύναμη του πρωινού σεξ: όσο σημαντικό είναι το πρωινό γεύμα για τη σιλουέτα και ενεργητικότητά σου κατά τη διάρκεια της μέρας, άλλο τόσο σημαντικό είναι και το σεξ το πρωί. Έτσι κι αλλιώς και οι δύο φοράτε τα απαραίτητα και αν ρούχα, είστε ξαπλωμένοι οριζοντίως και ξεκούραστοι μετά από μερικές ωρίτσες ύπνου, για να μην μιλήσω για τα επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα του που εκείνη τη στιγμή βαράνε κόκκινο. Θέλεις κάποιο άλλο λόγο για να ενδώσεις;

Και τα 3 πιο βασικά:

1. Πέτα την τηλεόραση από το δωμάτιο: θα έχετε περισσότερο χρόνο και μεγαλύτερη διάθεση για σέξ αυτομάτως.

2. Κάντου αργό παθιάρικο μασάζ: κάτι ήξερε η Μέριλιν που ξάπλωνε τα αρσενικά μπρούμητα και τα πασάλειψε με λάδια και έλαια.

3. Πάρε πρωτοβουλία: δεν υπάρχει άντρας που να μην φτιάχνεται από μια γυναίκα που βάζει φωτιά στα σεντόνια και πέρνει την πρωτοβουλία για έναν γύρο στο σεξ.






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus