Μέσα σε αυτές είναι και η Ελλάδα, όπως αποδεικνύει νέα έρευνα…

Kinky χαρακτηρίζουμε το σεξ με … παράξενες προτιμήσεις και γούστα! Αυτό το σεξ φαίνεται να σημειώνει αρκετή άνοδο σε ορισμένες χώρες.
Την έρευνα έκαναν οι εμπνευστές μιας εφαρμογής που ονομάζεται Whiplr. Η εφαρμογή αυτή ασχολείται με το kinky σεξ και κατάφερε να εντοπίσει ποιες είναι οι πιο… kinky χώρες του κόσμου.

Στην πρώτη θέση φαίνεται να είναι οι Αμερικανοί. Κι αυτό επειδή χρησιμοποιούν περισσότερο από οποιουσδήποτε άλλους την εφαρμογή αυτή. Στις Ηνωμένες Πολιτείες 2 στους 6 φαίνεται ότι απολαμβάνουν τις ερωτικές συνευρέσεις που στηρίζονται στους κανόνες του Kinky σεξ.

Ακολουθούν οι Βρετανοί, οι Καναδοί, οι Ιταλοί , οι Ολλανδοί, οι Γερμανοί, οι Βραζιλίανοι, οι Έλληνες οι Αυστραλοί και οι Γάλλοι.

1 στους 5 Καναδούς έχουν σαφή προτίμηση στο ρόλο αφέντη υπηρέτριας, ενώ οι Γερμανοί απλά θέλουν να τους μιλούν πρόστυχα την ώρα του σεξ.

Οι Έλληνες, όταν ρωτήθηκαν, δεν ήθελαν να απαντήσουν ποια είναι ακριβώς η kinky προτίμησή τους στο σεξ.

Ενδεικτικό του πόσο ανεβαίνει παγκοσμίως η προτίμηση στο kinky σεξ είναι πως την συγκεκριμένη εφαρμογή την είχαν κατεβάσει περισσότεροι από 120.000 χρήστες μέχρι πριν τρεις μήνες.