Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποδέχθηκε την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για εικονική μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ είχε καταγγείλει την «πράσινη» ΚΑΕ για εικονική μεταβίβαση των μετοχών από το Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο Μάνο Παπαδόπουλο και η Ε.Ε.Α. στη συνεδρίαση της, δέχθηκε την καταγγελία του Ολυμπιακού και με ψήφους 4-2 αποφάσισε να την αποδεχτεί και να ανακαλέσει τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Η ανακοίνωση της απόφασης θα σηματοδοτήσει εξελίξεις για τον Παναθηναϊκό και τις οριστικές αποφάσεις για ενδεχόμενη τιμωρία των «πρασίνων» καλείται να πάρει ο ΕΣΑΚΕ.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ:

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Αίτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός περί ανάκλησης της από 05.12.2014 χορηγηθείσας άδειας μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ανακαλείται η άδεια μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

2. Α) Εξώδικη δήλωση – Διαμαρτυρία και Πρόσκληση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί παραβίασης του Κανονισμού Οργάνωσης Λειτουργίας και Διεξαγωγής των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε. (ΚΥΑ 37336/2008, ΦΕΚ Β΄1590) από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Β) Αίτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ περί έγκρισης συμμετοχής της στα έντυπα προγράμματος των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Αναβολή για την Τρίτη 28.07.15 ώρα 12:00, προκειμένου να κληθεί ο κ. Δ. Μελισσανίδης ενώπιον της Επιτροπής προς παροχή διευκρινήσεων.