Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1 από την ανώτερη Ανόρθωση στο τέταρτο φιλικό της επι πολωνικού εδάφους.

Η Ένωση ήταν απογοητευτική δημιουργικά, φτιάχνοντας κλασικές ευκαιρίες μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Οι δοκιμές δε βγήκαν στον Τραϊανό Δέλλα και οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν δίκαια από τους Κύπριους. Αφού οι αντίπαλοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες, τελικά στο 35′ άνοιξαν το σκορ με το Μακρή να σουτάρει ανενόχλητος μέσα από την περιοχή, με την άμυνα της ΑΕΚ να είναι απούσα.

Στο δεύτερο μέρος ο «Κολοσσός» δεν άλλαξε την ενδεκάδα του και τα προβλήματα συνεχίστηκαν όσον αφορά στη δημιουργία φάσεων. Στο 48′ μάλιστα έγινε και το τραγικό λάθος από το Λαμπρόπουλο, ο Ντλοβού τσίμπησε την μπάλα περνώντας και τον Μπαρόχα και πριν σκοράρει ο αμυντικός του «δικεφάλου» τον ανέτρεψε, μην αφήνοντας άλλη επιλογή στο ρέφερι της αναμέτρησης από το να σφυρίξει το πέναλτυ και να του δείξει την κόκκινη κάρτα. Ωστόσο μετά από συνεννόηση του διαιτητή και των δύο ομάδων η Ένωση συνέχισε με 11 παίχτες, περνώντας τον Τζανετόπουλο στη θέση του θύτη.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο παίχτης που το κέρδισε, κάνοντας το 2-0 για την Ανόρθωση. Δέκα λεπτά μετά θα μπορούσε κυπριακή ομάδα να κάνει τρία τα τέρματά της, αλλά ο Μπαρόχα σταμάτησε τον Ντλοβού. Στο τελευταίο τέταρτο και μετά τις αλλαγές του Δέλλα ανέβηκε αγωνιστικά η ΑΕΚ που κατάφερε και μείωσε με το Γροντή στο 82′.

ΑΕΚ: Μπαρόχα (63′ Βούρας), Γκάλο, Λαμπρόπουλος (50′ Τζανετόπουλος), Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης (72′ Πεταυράκης), Σιμόες (55′ Ανάκογλου), Γιόχανσον, Πλατέλλας (72′ Ζόριτς), Μπαρμπόσα (67′ Κρισάντους), Αραβίδης, Τζεμπούρ (55′ Γροντής).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κόπριβετς, Μόουρα (46′ Τζανακάκης), Νούχου, Χόλγκερσον, Λαΐφης, Αμπουρτζάνια, Μπρούνο, Αβραάμ, Κυριακού, Ντλοβού, Μακρής.