Η δημοφιλής τραγουδίστρια κάνει comeback και δίνει τέλος στα σενάρια που γράφτηκαν για εκείνη.

Από το 2004 που έκανε την εμφάνισή της στη showbiz μέσω του Fame Story, δεν έχει σταματήσει στιγμή να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας. Η Νάνσυ Αλεξιάδη μετά από μια αποχή επιστρέφει δριμύτερη και έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Αν και δεν είχε σταματήσει λεπτό να δουλεύει όλα αυτά τα χρόνια, κάνοντας πολλές συναυλίες στο εξωτερικό με τον Θάνο Πετρέλη και άλλους καλλιτέχνες, σε συνέντευξή της στο People εξηγεί για ποιους λόγους δεν προβαλλόταν η δουλειά της.
«Ουσιαστικά, δεν σταμάτησα ποτέ να δουλεύω. Απλά, δεν εμφανιζόμουν σε μαγαζιά της Αθήνας, αλλά στην επαρχία και στο εξωτερικό. Ταξίδεψα πολύ. Κάναμε περιοδεία στην Αμερική με τον Θάνο Πετρέλη, ενώ εμφανίστηκα στην Κύπρο και τη Γερμανία .Η αλήθεια είναι πως δεν υπήρχε η προώθηση και η προβολή που θα έπρεπε από τη δισκογραφική εταιρεία μου (σ.σ. για πέντε χρόνια ήταν στην Heaven)», εξηγεί η τραγουδίστρια ενώ ρίχνει και ευθύνες στον εαυτό της αφού πολλές φορές έβαλε σε δεύτερη μοίρα τη καριέρα της.
O χρόνος δείχνει να μην πέρασε από πάνω της, καθώς είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή από το 2004 που συστήθηκε στους τηλεθεατές. Μετά από έντεκα χρόνια αναρωτιέμαι αν πέτυχε όλα όσα ήθελε. «Κάποια πράγματα που ονειρευόμουν, όπως, για παράδειγμα, το να μπω στη δισκογραφία και να ασχοληθώ επαγγελματικά με το τραγούδι, τα πέτυχα. Μου δόθηκαν, όμως, επαγγελματικές ευκαιρίες που δεν χειρίστηκα σωστά και δεν τις κυνήγησα όσο θα έπρεπε. Έκανα ορισμένες προσωπικές επιλογές που με πήγαν πίσω επαγγελματικά. Έβαλα σε πρώτη μοίρα την προσωπική μου ζωή» παραδέχεται.
Αν και έχουν γραφτεί πολλά για την ίδια και την προσωπική της ζωή, ένα πρόσφατο δημοσίευμα ήταν αυτό που τη στεναχώρησε. «Πρόσφατα, έγραψαν με υποτιμητικό τρόπο πως εργάζομαι σε μαγαζί της επαρχίας, κάτι που με ενόχλησε, διότι η δουλειά ενός τραγουδιστή δεν είναι να εμφανίζεται μόνο σε μαγαζιά της Αθήνας» εξήγησε η Νάνσυ Αλεξιάδη ενώ απάντησε και στις φήμες που την ήθελαν μετά από ατύχημα σε αναπηρικό καροτσάκι στην Ελβετία.
«Δεν ζούσα ποτέ στην Ελβετία, έμενα πάντα στην Ελλάδα. Κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει πολλά και αναληθή δημοσιεύματα και το πιο αστείο είναι πως δεν με πήρε ποτέ κανένας δημοσιογράφος, προκειμένου να διασταυρώσει την είδηση πριν τη γράψει. Το πιο μεγάλο ψέμα που έχει δημοσιευθεί είναι πως είχα πάθει ένα ατύχημα και ήμουν σε αναπηρικό καροτσάκι. Επίσης, έχουν γράψει ψέματα και για την προσωπική μου ζωή. Κάποιες σχέσεις υπήρχαν, ενώ κάποιες άλλες όχι. Προσωπικά, δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω κάτι» κατέληξε η τραγουδίστρια.

αλεξιάηδαλεχεσσ