Σημαντικός βαθμός για Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης απέσπασε ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με σκορ 0-0 και πήρε σημαντικό βαθμό στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης των πλέι οφ.

Το ματς ήταν μέτριο και χωρίς πολλές φάσεις ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος όπου σημειώθηκαν συνολικά τρεις τελικές ευκαιρίες. Το πρώτο ημίχρονο για την ακρίβεια ξεχώρισε από τα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, παρά για το ποδόσαφιρό του.

Στο δεύτερο μέρος οι Αρκάδες μπήκαν δυνατά, αλλά σπατάλησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και από το 65′ και μετά και με τις αλλαγές του Αναστασίου ανέβασαν την απόδοσή τους και οι «πράσινοι» σπαταλώντας και αυτοί κάποιες ευκαιρίες με το Μάρκους Μπεργκ. Τελευταία καλή στιγμή στον αγώνα σημειώθηκε για τους φιλοξενούμενους με τους Ιγκλέσιας και Σκούρτη να μην μπορούν να βρου δίχτυα.

Αυτός ο βαθμός μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι για την ομάδα της Τρίπολης που διεκδικεί τη δεύτερη θέση των πλέι οφ που οδηγεί στους ομίλους του γιουρόπα λιγκ απευθείας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ): Κοτσόλης, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Λαγός (80′ Νίνης), Κουτρουμπής, Δώνης (60′ Ζέκα), Ατζαγκούν, Μαυρίας (68′ Καρέλης), Μπεργκ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΒΕΡΓΕΤΗΣ): Θεοδωρόπουλος, Ζησόπουλος, Αλόκο, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Τσοκάνης, Ιγκλέσιας (90′ Παπαχρήστος), Φερνάντες (66′ Μουκάμ), Μουνάφο, Γιαννιώτας (58′ Ρόλε), Σκούρτης.