Η ΑΕΚ επιθυμεί να κλείσει ένα δυνατό παίχτη στον «1» και κάνει προσπάθειες για τον Νέιτ Γουόλτερς.

Πρόκειται για τον πρώην συμπαίχτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς, και η Ένωση θα ήθελε να τον αποκτήσει, κάνοντας την υπέρβαση, ωστόσο δεν αποτελεί μια εύκολη λύση, καθώς προτιμάει να βρει συμβόλαιο στο NBA, και θα πρέπει να περιμένουν οι «κιτρινόμαυροι», αλλά αυτοί βιάζονται.

Ο 24χρονος πρόσφατα δήλωσε: «Θέλω να πείσω κάποια ομάδα να μου δώσει μια ευκαιρία στο ΝΒΑ. Πέρασα μια δύσκολη σεζόν, με έκοψαν δύο φορές την τελευταία στιγμή, αλλά θα προσπαθήσω να βρω ένα συμβόλαιο για να επιστρέψω στο ΝΒΑ».

Στη ρούκι σεζόν του, εκμεταλλευόμενος και κάποιους τραυματισμούς στην περιφέρεια της ομάδας, είχε 7,2 πόντους, 3,6 ασίστ και 2,6 ριμπάουντ σε 22,6 λεπτά κατά μέσο όρο, συμμετέχοντας σε 58 ματς, τα 31 στην πρώτη πεντάδα.

Φέτος, δεν είχε την ίδια εμπιστοσύνη από τον Τζέισον Κιντ. Περιορίστηκε σε μόλις έντεκα παιχνίδια με 12,9 λεπτά στο παρκέ και 2,3 πόντους και 1,5 ασίστ ανά αγώνα. Τον Ιανουάριο του 2015 αποδεσμεύτηκε για να αποκτηθεί ο Κένιον Μάρτιν κι ακολούθως υπέγραψε δύο δεκαήμερα συμβόλαια με τους Πέλικανς, έχοντας 1,7 πόντους, 1,1 ασίστ και 1,8 ριμπάουντ ανά αγώνα. Η ομάδα της Νέας Ορλεάνης αποφάσισε, ωστόσο, να μην τον κρατήσει και έκτοτε έπαιζε στο NBDL με 15,3 πόντους και 7,2 ασίστ ανά αγώνα.

Το καλοκαίρι συμφώνησε με τους Κλίπερς για το summer league, και στο Ορλάντο έκανε σπουδαίες εμφανίσεις με 14 πόντους, 3,3 ασίστ και 2,3 κλεψίματα ανά αγώνα, ωστόσο έσπασε το μεσαίο του δάχτυλο μετά από τρεις αγώνες. Έτσι, δεν μπόρεσε να συνεχίσει να πείθει τις ομάδες από το ΝΒΑ να του προσφέρουν μια δεύτερη ευκαιρία, χάνοντας και το summer league του Λας Βέγκας.