Δείτε την πιο ασυνήθιστη παραγγελία πίτσας ever! (εικόνες)

Η Pizza Καρδιά Μου (Pizza My Heart) στο Menlo Park της Καλιφόρνια πήρε μια παράξενη παραγγελία πριν από δύο ημέρες.

To Menlo Park είναι μια εύπορη περιοχή όπου και οι πίτσες ακόμη είναι gourmet. H συγκεκριμένη παραγγελία πίτσας ζητούσε μία πίτσα Maui Wowie (ζαμπόν με ανανάς) και figgy Piggy (μπέικον, μαύρα σύκα, φρέσκο ​​φασκόμηλο και φέτα)  και η τιμή της ανήλθε στα 44,50 δολάρια.

Το παράξενο όμως δεν ήταν αυτό…

Το μήνυμα ήταν σαφές! Η συγκεκριμένη κυρία που παρήγγειλε την πίτσα ήθελε να της την πάει ο πιο γλυκός delivery και μάλιστα να του πουν ότι είναι και όμορφη!

Όταν ο delivery πήγε την παραγγελία στην πελάτισσα κατάλαβε ότι επρόκειτο για ένα party γεννεθλίων και προφανώς ότι όλο αυτό ήταν μία φαρσα.

Αλλά όταν άνοιξε την πόρτα είδε μόνο την εορταζόμενη κανέναν άλλον…

Της ευχήθηκε χρόνια πολλά!

Η μοναχική πελάτισσα του εξήγησε ότι είχε δοργανώσει ένα party γεννεθλίων αλλά κανένας δεν κατάφερε να πάει να τα γιορτάσει μαζί της.

Μετά από μία σύντομη κουβεντούλα κάτω από το κατώφλι της πόρτας της τον προσκάλεσε μέσα για να κόψουν την τούρτα κι έτσι κατέληξαν να μιλάνε για καμία ώρα περίπου.

Καθώς ο delivery  έφευγε της έδωσε μία αγκαλιά και της είπε ότι όντως είναι όμορφη.

Όταν ο υπεύθυνος της πιτσαρίας τον ρώτησε γιατί άργησε να γυρίσει από την παραγγελία ο delivery του είπε ότι άξιζε τον κόπο και ότι ήταν πιο σημαντικό το να φτιάξει κάποιου την ημέρα των γεννεθλίων του!

Αρκετά γλυκιά κίνηση!