Στα όρια η Porsche Cayman GT4 (video)

Μια μαύρη Cayman GT4 με σημαντικές αεροδυναμικές τροποποιήσεις και cage «πιάστηκε» στην πίστα της Monza να δοκιμάζεται στο όριο.

Μια κατάμαυρη Porsche Cayman GT4 εντοπίστηκε προ λίγων ημερών να εκτελεί δοκιμές στην πίστα της Monza, στην Ιταλία, σε τόσο γρήγορο ρυθμό που δεν απέφυγε την… έξοδο. Στις εικόνες φαίνονται πλάνα του αυτοκινήτου πριν και μετά την έξοδο με αλλαγμένο πίσω προφυλακτήρα (λευκό), αλλά είναι προφανές ότι πρόκειται για μια ακόμα πιο «άγρια» εκδοχή της GT4. Σε αυτό συνηγορούν οι πιο μεγάλοι αεραγωγοί, ο στριγκός ήχος από τις ελεύθερες εξατμίσεις και οι αγωνιστικές ζάντες. Διαφορές εντοπίζονται επίσης στους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, ενώ η ύπαρξη roll cage πυροδοτεί τις φήμες που θέλουν τη γερμανική εταιρεία να ετοιμάζει μια race ready εκδοχή της Cayman  για την κλάση GT4 των αγώνων αντοχής της FIA.

Όποια και αν είναι η τύχη του πρωτότυπου αυτού, τουλάχιστο οι εικόνες από τους εξαιρετικά γρήγορους γύρους στην πίστα είναι απολαυστικές, όπως άλλωστε και η ίδια η Cayman GT4, ακόμα και στην έκδοση παραγωγής.

Πηγή: gazzetta.gr