Πως θα γίνεις πιο ελκυστική στο αντίθετο φύλο χωρίς… υπερπροσπάθειες!

Μην αλλάζεις τη φωνή σου κάθε φορά που του μιλάς στο τηλέφωνο και ξέχνα τα σούπερ αποκαλυπτικά ρούχα που θεωρείς ότι θα σε μεταμορφώσουν σε sex symbol!

Μάθε 3 απλούστατους τρόπους για να καταφέρεις να δείχνεις πιο σέξι και αισθησιακή:

1 Αυτοπεποίθηση:

Τα πάντα ξεκινούν από την ψυχολογία σου! Δείχνεις όπως αισθάνεσαι, οπότε αγάπησε τον εαυτό σου και δείξε γεμάτη αυτοπεποίθηση γι’αυτό που είσαι. Ο αέρας σιγουριάς που θα αποπνέεις είναι αρκετός για να περάσεις το σωστό μήνυμα σε αυτόν που βρίσκεται απέναντί σου. Στάσου στο ύψος σου λοιπόν, μίλα καθαρά και δυνατά και ξέχνα τα υπόλοιπα…

2 Δεν έχει σημασία το άρωμα:

Πολλές από εμάς ψάχνουμε με τις ώρες το κατάλληλο άρωμα που θα αποπνέει αισθησιασμό και θα κάνει τα αντρικά κεφάλια να γυρίσουν προς το μέρος μας. Έρευνες έχουν δείξει όμως, ότι η φυσική οσμή που εκκρίνονται την ώρα που πλησιάζεις αυτόν που ποθείς, μπορεί να κάνει το… αδύνατ- δυνατό!

3 Πες ΝΑΙ στο χρώμα του πάθους:

Πριν βγεις το πρώτο ραντεβού, μην εστιάσεις στο μήκος της φούστας ή του σορτς, αλλά στο χρώμα του ρούχου σου! Δεν χρειάζεται να επιλέξεις ένα σούπερ hot σύνολο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ποντάρεις στις αποχρώσεις του κόκκινου!  Το κόκκινο είναι το διεθνές σύμβολο της σεξουαλικής διέγερσης και συνδέεται, ταυτίζεται, με το πάθος και τον ερωτισμό.