Ενω στην ομιλία του τραυλίζει δεν το κάνει ποτέ όταν τραγουδάει κει εξέπληξε τους κριτές του the Voice στην Αυστραλία! (βίντεο)

Ο Χάρισσον Κρέγκ από την Μελβούρνη, έζησε άσχημα σχολικά χρόνια εξαιτίας ενός προβλήματος που έχει με την ομιλία.

Ο μικρός Χάρισσον τραυλίζει όταν μιλάει και για αυτό υπήρξε κόκκινο πανί για τους συμμαθητές του που τον εκφόβιζαν και παρενοχλούσαν.

Πότε δεν τραυλίζει ο Χάρρισον; Όσο παράξενο και αν ακούγεται, ο Κρέγκ δεν τραυλίζει καθόλου όταν τραγουδάει! Και τραγουδάει καταπληκτικά!

Παρά τα άσπλαχνα πειράγματα των συμμαθητών του, ο Κρέγκ βρήκε τη δύναμη να μην τους αφήσει να επηρεάσουν τη ζωή του. Στάθηκε στα πόδια του και αποφάσισε να ακολουθήσει το πάθος του για το τραγούδι.

Όταν έμαθε ότι το The Voice: Αυστραλία, έκανε δοκιμαστικά, αποφάσισε να το προσπαθήσει. Πήγε στο «blind audition» και.. ευτυχώς που το έκανε!

Ο νεαρός άνδρας αρχίζει να τραγουδά και εντυπωσιάζει κριτές και κοινό με την  ερμηνεία του «Broken Vow” από τον Josh Groban.

Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του, ο αδελφός του Χάρισσον πλημμυρίζει με δάκρυα χαράς, γιορτάζοντας τον θρίαμβο του αδελφού του. Είναι μια πολύ συγκινητική στιγμή.

Για την ιστορία ο Χάρισον Κρέγκ ήταν ο μεγάλος νικητής της δεύτερης σαιζόν του The Voice.

Δείτε το βίντεο: