Παρέλαση των Ferrari προς τιμήν του Benuzzi (video)

F40, F50, Enzo και LaFerrari επιστρατεύτηκαν στην πίστα του Fiorano για να τιμήσει η Ferrari τον αρχαιότερο οδηγό εξέλιξης Dario Benuzzi.

Ο Benuzzi εργάζεται στη Ferrari από το 1969 και έχουν περάσει από τα χέρια του όλα τα μοντέλα της ιταλικής εταιρείας. Θέλοντας να τον τιμήσει για τις υπηρεσίες του, η Ferrari συγκέντρωσε στο Fiorano τα κορυφαία μοντέλα των τελευταίων 26 ετών, τα διέθεσε στον συνεργάτη της και αυτός με τη σειρά του απόλαυσε την οδήγηση των εκπληκτικών υπέρ αυτοκινήτων σχολιάζοντας την απόδοση του καθενός από αυτά. Από την F40 των 470 ίππων έως την υβριδική  LaFerrari των 963 ίππων έχουν περάσει περισσότερες από 2 δεκαετίες, αλλά η απόλαυση και η συγκίνηση της οδήγησης παραμένει αναλλοίωτη.

Ο Dario Benuzzi στα 69 χρόνια του οδηγεί με απαράμιλλη άνεση τα «τέρατα», σχολιάζει με χαρακτηριστική ευστοχία το καθένα από αυτά και χαίρεται την τιμητική κίνηση της εταιρείας στην οποία αφιέρωσε τη ζωή του. Εμείς με τη σειρά μας ονειρευόμαστε την ημέρα που ίσως βρεθούμε, έστω για λίγο, στη θέση του.

Πηγή: gazzetta.gr