Η αγάπη του πατέρα του έκανε αυτό το αγοράκι με σύνδρομο Down να «πετάξει»! (εικόνες)

Όταν ο φωτογράφος Άλαν Λώρενς με την σύζυγο του ανακάλυψαν ότι ο μικρότερος γιος τους είχε σύνδρομο Down, έκαναν αυτό που θα προσπαθούσαν να κάνουν και οι περισσότεροι γονείς σε ανάλογη περίπτωση.

Άρχισαν να ψάχνουν στο διαδίκτυο για περισσότερες ιατρικές πληροφορίες. Κατά την διάρκεια της έρευνας τους όμως συνειδητοποίησαν ότι οι πληροφορίες που υπήρχαν αναρτημένες στο διαδίκτυο ήταν είτε εξαιρετικά λίγες είτε πάρα πολύ γενικές.

ο φωτογράφος Άλαν Λώρενς με την σύζυγο του ανακάλυψαν ότι ο μικρότερος γιος τους είχε σύνδρομο Down

Για αυτό αποφάσισαν να κάνουν κάτι για αυτό. Να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν και να μεταδώσουν στον κόσμο ένα πιο αισιόδοξο μήνυμα για τα παιδιά με σύνδρομο Down.

Να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν και να μεταδώσουν στον κόσμο ένα πιο αισιόδοξο μήνυμα για τα παιδιά με σύνδρομο Down.

Η οικογένεια Λώρενς πολύ γρήγορα συνειδητοποίησε ότι ο μικρός Γουίλ είχε πολλά να τους διδάξει για την αγάπη και τη ζωή.

«Η γυναίκα μου με ρωτούσε, γιατί έκλαιγα τόσο πολύ … και εκείνες τις μέρες πάντα ήξερε τι να μου πει. Ήξερε τι χρειαζόμουν να ακούσω» είπε ο πατέρας του μικρού Γουίλ σε τηλεοπτικό δίκτυο.

«Μου έλεγε ότι ο γιος μας είναι μια τεράστια ευλογία για την οικογένειά μας και ότι θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι σε τομείς που ούτε καν γνωρίζουμε.»

"Μου έλεγε ότι ο γιος μας είναι μια τεράστια ευλογία για την οικογένειά μας και θα μας βοηθούσε να γίνουμε καλύτεροι σε τομείς που ούτε καν γνωρίζαμε."

Για να γνωρίσει στον κόσμο τον γιο του ο Λώρενς αλλά και για να τον ενθαρρύνει λίγο περισσότερο από τα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά του, άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο σε ένα blog που δημιούργησε.

Για να γνωρίσει στον κόσμο τον γιο του ο Λώρενς αλλά και για να τον ενθαρρύνει λίγο περισσότερο από τα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά του, άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο σε ένα blog που δημιούργησε.

Αστειευόμενος πρόσθεσε στην περιγραφή ότι ο Γουίλ έμοιαζε σαν να προσπαθούσε να πετάξει.

Ήθελε να του δείξει πόσο τεράστιος είναι ο κόσμος μας και αστειευόμενος πρόσθεσε στην περιγραφή ότι ο Γουίλ έμοιαζε σαν να προσπαθούσε να πετάξει.

Και γιατί να μην πετάξει; Μέσα από τις φωτογραφίες ο Γουίλιαμ όντως «πετάει» μέσα στο σπίτι, στον κήπο και γύρω από όλη τη γειτονιά!

Και γιατί να μην πετάξει; Μέσα από τις φωτογραφίες ο Γουίλιαμ "πετάει" μέσα στο σπίτι, στον κήπο και γύρω από όλη τη γειτονιά!

«Φυσικά και μπορεί να πετάξει. Είναι ακόμα νέος και γνωρίζουμε σαν οικογένεια ότι ο Γουίλ θα μπορεί να κάνει ότι θέλει. Θα πετύχει σε ότι και αν προσπαθήσει.»

"Φυσικά και μπορεί να πετάξει. Είναι ακόμα νέος και γνωρίζουμε σαν οικογένεια ότι ο Γουίλ θα μπορεί να κάνει ότι θέλει. Θα πετύχει σε ότι και αν προσπαθήσει."

Η οικογένεια σήμερα έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία στο Kickstarter για να πουλήσει όσα πιο πολλά ημερολόγια «Wil Can Fly» μπορέσει.

Η οικογένεια σήμερα έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία στο Kickstarter για να πουλήσει όσα πιο πολλά ημερολόγια «Wil Can Fly" μπορέσει.

Τα χρήματα που θα συγκεντρώσει θα τα διαθέσει για την υποστήριξη δύο Ιδρυμάτων που βοηθούν άτομα με σύνδρομο Down.

Τα χρήματα που θα συγκεντρώσει θα τα διαθέσει για την υποστήριξη δύο Ιδρυμάτων που βοηθούν άτομα με σύνδρομο Down.

«Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι μπορείς να έχεις μια ευτυχισμένη ζωή με ένα παιδί με σύνδρομο Down,» γράφει το ζεύγος Λώρεν στη σελίδα τους στο Kickstarter.

«Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι μπορείς να έχεις μια ευτυχισμένη ζωή με ένα παιδί με σύνδρομο Down," γράφει το ζεύγος Λώρεν στη σελίδα τους στο Kickstarter.

«Δεν έχουμε εγκαταλείψει όλα όσα αγαπάμε να κάνουμε επειδή ο Γουίλιαμ έχει σύνδρομο Down. Αντίθετα, ο γιος μας μας βοηθά να επιβραδύνουμε και να χαρούμε τη ζωή.»