Αυτοί είναι οι σεξουαλικοί μύθοι που δεν πρέπει να πιστεύουμε!

Σεξ. Το σκέφτεσαι. Το συζητάς. Το θες. Το αναλύεις. Στην πραγματικότητα, όμως, πόσα ξέρεις για αυτό; Πολλές φορές οι γνώσεις μας μπερδεύονται με φήμες, ψέματα και μύθους, που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα. Και αυτή τη στιγμή τους καταρρίπτουμε όλους!

Μια γυναίκα δεν μπορεί να μείνει έγκυος κατά την πρώτη ερωτική της επαφή
Μια αντίληψη ευρέως διαδεδομένη, που δεν περιέχει, όμως, καμία απολύτως δόση αλήθειας είναι πως η γυναίκα στην πρώτη της επαφή δεν μπορεί να συλλάβει. Οι επιστήμονες λένε πως έχει ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες με την εκατοστή φορά που θα συνευρεθεί.

Οι άντρες θέλουν ΠΑΝΤΑ σεξ
Αν και τα αγόρια στην εφηβεία τους και κατά τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας των είκοσι το θέλουν συχνά (για να μην πούμε διαρκώς), οι άντρες δεν θέλουν πάντα σεξ. Πολλοί είναι οι παράγοντες, που επηρεάζουν την ερωτική του διάθεση με σημαντικότερο το στρες. Αν δεν επιδιώκει διαρκώς το σεξ μαζί σου μην σε ανησυχεί.

Τα πολύ λεπτά προφυλακτικά είναι πιο πιθανόν να σπάσουν
Αν το προφυλακτικό είναι η μέθοδος αντισύλληψης που χρησιμοποιείς δεν θα πρέπει να ανησυχείς για το αν αυτό που επιλέγεις είναι ασφαλές. Είτε προτιμήσετε εκείνο με ραβδώσεις, είτε το ultra λεπτό ή εκείνο με κάποια γεύση τότε θα πρέπει να ξέρεις πως κανένα από αυτά δεν είναι πιο επικίνδυνα για κάποιο «ατύχημα».

Οι άντρες απατούν περισσότερο από τις γυναίκες
Όταν ακούς πως ένα ζευγάρι χώρισε εξαιτίας της απιστίας κάποιου τότε σκέφτεσαι αυτόματα πως την «λαδιά» έκανε ο άντρας. Πρόσφατες έρευνες αποκάλυψαν πως και το γυναικείο φύλο απατά με την ίδια συχνότητα, απλά οι γυναίκες είναι καλύτερες από τους άντρες στο να το κρύβουν. Και σε αυτό συνηγορεί ένα ακόμη καταπληκτικό επιστημονικό εύρημα… Τα νούμερα δείχνουν πως το 8% – 15% των παιδιών παγκοσμίως δεν έχουν βιολογικό πατέρα αυτόν που τους μεγάλωσε.

Οι γυναίκες δεν έχουν εκσπερμάτωση
Δεν μπορούν να το βιώσουν όλες οι γυναίκες, αλλά κάποιες μπορούν! Μην σκεφτείς πως γίνεται όπως ακριβώς συμβαίνει στους άντρες, αλλά υπάρχει ένα υγρό που εκκρίνεται από το σημείο G τη στιγμή της απόλυτης απόλαυσης. Επειδή, όμως, δεν συμβαίνει σε κάθε γυναίκα μην ανησυχείς δεν σου έχει συμβεί..