Τροχαίο στην εθνική Αθηνών-Λαμίας: Ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo ήταν ο οδηγός της μοιραίας Porsche

Ο 24χρονος γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo ήταν ο οδηγός της μοιραίας Porsche που έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα σε πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας. Ενα φριχτό τροχαίο με τέσσερις νεκρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στη μοιραία Porsche βρίσκονταν ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo (το αυτοκίνητο σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει στον ίδιοκτήτη των Jumbo) και ένα ακόμη άτομο.  Από τη σφοδρή σύγκρουση το θάνατο βρήκαν οι δύο επιβαίνοντες της Porsche και οι δύο επιβάτες του σταθμεμεύνου Honda, μια 33χρονη μητέρα, με το τρίχρονο παιδάκι της.

Ο 24χρονος γιος του ιδιοκτήτη του Jumbo είχε επιστρέψει από τις ΗΠΑ, όπου σπούδαζε στο Μαϊάμι και πήγαινε για ολιγοήμερες διακοπές στην Αράχωβα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ένα αυτοκίνητο μάρκας Honda στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια σταμάτησε στο πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο και έχει και τουαλέτες. Ο οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το παιδάκι τους.

Την ώρα που ο πατέρας μπήκε στην τουαλέτα μια Porsche έπεσε πάνω στο Honda με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Τα δυο αυτοκίνητα διαλύθηκαν και τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Η 33χρονη μητέρα  με το τριών ετών παιδί της βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ σκοτώθηκαν και τα δυο άτομα που επέβαιναν στην Porsche. Το ένα άτομο, άνδρας, που ήταν συνοδηγός στο όχημα, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε, ενώ ο οδηγός, όπως και η μητέρα με το παιδί απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο (ακόμα δεν έχει αναγνωριστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα).

Ο οδηγός του HOnda μόλις άκουσε το μπαμ βγήκε από τις τουαλέτες για να αντικρίσει βομβαρδισμένο τοπίο. Αν και προσπάθησε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του,  ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να κάνει οτιδήποτε.

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η Porsche να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ…», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.

Σταμάτησε στις τουαλέτες της εθνικής οδού και είδε τη γυναίκα του και το παιδί του να βρίσκουν τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια του…Το πολύνεκρο τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια σταμάτησε στο πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο και έχει τουαλέτες. Ο οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το μωρό τους.Την ώρα που ο πατέρας μπήκε στην τουαλέτα ήρθε μια Porsche με πολύ μεγάλη ταχύτητα και έπεσε πάνω στο όχημα. Το τοπίο μοιάζει βομβαρδισμένο, ενώ τα δυο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες.Η μάνα με το μωρό βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ σκοτώθηκαν και τα δυο άτομα που επέβαιναν στην Porsche. Το ένα άτομο, άνδρας, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ το άλλο, απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο. Ακόμα δεν έχει αναγνωριστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα…Ο πατέρας και μόλις άκουσε το θόρυβο της σφοδρότατης σύγκρουσης πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε τα δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται. Έσπευσε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, άλλα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια.Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οχήματα της Π.Υ. οι οποίοι όμως δεν μπόρεσαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μιας και τα 4 άτομα ήταν ήδη νεκρά.«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η Porsche να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ…» δηλωνει αυτοπτης μαρτυρας που ηταν στο σημειο…..!!!!!!

Posted by diasostis.com on Sonntag, 26. Februar 2017