Μεταχειρισμένη Lamborghini 1.500.000 ευρώ! (video)

Μέχρι και ενάμιση εκατομμύριο ευρώ κέρδος θα βγάλει ο ιδιοκτήτης μίας Lamborghini Sesto Elemento, που την πουλά μεταχειρισμένη μεν, αλλά «του κουτιού».

Αμάξωμα από ανθρακόνημα, V10 κινητήρας της Gallardo, 570 ίπποι στους τέσσερις τροχούς, μόλις 999 κιλά βάρος, έτος γέννησης 2010! Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία του βιογραφικού σημειώματος της σπάνιας Lamborghini Sesto Elemento, από την οποία έχουν κατασκευαστεί συνολικά μόλις 20 κομμάτια.
Σε ένα από αυτά έβαλε ο ιδιοκτήτης πωλητήριο και ζητά –ούτε λίγο ούτε πολύ- τρία εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή τα διπλάσια χρήμα από όσα είχε πληρώσει όταν αγόρασε το ιταλικό Hypercar το 2011!
Όπως όμως σημειώνει, το αυτοκίνητου είναι «του κουτιού», καθώς έχει διανύσει μόνον 20 χιλιόμετρα! Πόση αυτοκυριαρχία χρειάζεται όμως να έχεις, όταν αφήνεις μία ολόκληρη τετραετία ακίνητο στο γκαράζ σου μία βολίδα, που επιταχύνει από στάση έως 100 χλμ./ώρα σε 2,5΄΄;
Δείτε στο βίντεο τι θα αποκτήσει, όποιος αγοράσει τη συλλεκτική Lamborghini, μέσα από τα μάτια του συμπαρουσιαστή του Top Gear, Ρίτσαρντ Χάμοντ!

Πηγή: gazzetta.gr