Ο Τάνερ Φάουστ ντριφτάρει με Passat (video)

Πράγματα και θαύματα κάνει ο θρύλος του Drift Τάνερ Φάουστ με ένα αθώο, οικογενειακό VW Passat, που έχει μετατραπεί σε πολεμικό εργαλείο 900 ίππων!

Πέντε χρόνια απουσίας από τους αγώνες Drift ήταν πολλά για τον Τάνερ Φάουστ. Ο δύο φορές Πρωταθλητής της Formula Drift επιστρέφει πλέον δριμύτερος –και ευτυχισμένος- στο τιμόνι ενός VW Passat, που έχει αναβαθμιστεί σε πολεμική μηχανή 900 ίππων.
Το οικογενειακό σεντάν, με το οποίο παίρνει ο Φάουστ μέρος στο εφετινό πρωτάθλημα, ξεχωρίζει από την τεράστια πίσω αεροτομή του και τα φουσκωτά φτερά, ενώ τα χρώματα του πολέμου είναι στη συγκεκριμένη περίπτωση ένας συνδυασμός από κίτρινο και μαύρο!
Ωστόσο τα…καλύτερα κρύβονται κάτω από το μπροστινό καπό του πειραγμένου VW Passat, όπου υπάρχει ένας V8 κινητήρας 7,4 λίτρων με 900 ίππους ισχύ, όταν ψεκάζεται επιπρόσθετα με Νίτρο. Ακόμη όμως και χωρίς αυτή την προσθήκη αποδίδει το αυτοκίνητο 700 άλογα προς ικανοποίηση του χορηγού του Φάουστ, που δεν είναι άλλος από την εταιρεία ενεργειακών ποτών Rockstar Energy.

Πηγή: gazzetta.gr