Σε δημοπρασία η Supra του Πολ Γουόκερ (video)

Σε δημοπρασία βγαίνει η Toyota Supra του 1993, με την οποία πραγματοποίησε ο Πολ Γουόκερ μία ασύλληπτη κόντρα με τον Βιν Ντίζελ στην πρώτη ταινία Fast & Furious.

Ένα αυτοκίνητο άρρηκτα συνδεδεμένο με τον ηθοποιό Πολ Γουόκερ και την πρώτη ταινία της σειράς Fast & Furious βγαίνει αυτές τις ημέρες στο σφυρί. Πρόκειται για την Toyota Supra του 1993 με τρίλιτρο μοτέρ 220 ίππων, με την οποία είχε πραγματοποιήσει ο άτυχος ηθοποιός μία επική κόντρα με τον Βιν Ντίζελ. Ο Γουόκερ έπαιζε τον ρόλο του Μπράιαν, και στη συγκεκριμένη ταινία του 2001 κοντράρει με την Supra τον Ντίζελ διακινδυνεύοντας στο τέλος να πάνε από…τρένο!
Το αυτοκίνητο διαθέτει ειδικές ρυθμίσεις για τέτοιου είδους ακραία γυρίσματα, ρόλμπαρ και μία ογκώδη αεροτομή στο πίσω μέρος του. Η cult Toyota Supra θα βγει στο σφυρί στην Ινδιανάπολη στο πλαίσιο της δημοπρασίας «Mecum Auctions Indy 2015″ μεταξύ 12 και 17 Μαΐου. Οι ειδικοί εκτιμούν, ότι θα πωληθεί σε μία τιμή από 140.000 έως 190.000 ευρώ.
Ο ηθοποιός Πολ Γουόκερ έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τον Νοέμβριο του 2013 ως συνοδηγός σε μία Porsche. Ο ξανθομάλλης ηθοποιός εμφανίζεται σε ορισμένες σκηνές της τελευταίας ταινίας Fast & Furious 7, οι οποίες είχαν γυριστεί πριν τον θάνατό του, ενώ σε ορισμένες άλλες ντουμπλάρεται από τα αδέλφια του!

Πηγή: gazzetta.gr