ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ετοιμάζει ΕΞΩΔΙΚΑ η Μενεγάκη (τι συμβαίνει)

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

Είναι μια απόφαση που φέρεται να είχε πάρει η παρουσιάστρια πριν ακόμα γεννήσει την κόρη της. Κατά την έξοδό της μάλιστα από μαιευτήριο ήταν συγκεκριμένη στις δηλώσεις της σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ. «Σας παρακαλώ αφήστε αυτό το μωρό χωρίς να το «κυνηγήσετε» όπως τα άλλα», είπε με χιούμορ η Ελένη Μενεγάκη.
Το καλοκαίρι θα ξεσπούσε αρκετά συχνά μέσω των social media της για την επίσκεψη των παπαράτσι στην Άνδρο που την καραδοκούσαν σε κάθε κίνησή της. Πριν από τρεις μήνες χρειάστηκε να κινηθεί νομικά κατά του Hello που δεν προχώρησε στην διαδικασία pixel των προσώπων των παιδιών της.
Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός της, και έχοντας σκοπό να περάσει το καλοκαίρι με σύσσωμη με την οικογένειά της , τα τρία παιδιά της, την νεογέννητη και τον Μάκη στην Άνδρο, θέλοντας να προστατευτεί και να περάσει ήσυχες διακοπές, κατόπιν συνενόησης με το δικηγόρο της ετοιμάζει εξώδικα που θα αποστείλει σε όλα τα ΜΜΕ προς αποφυγήν δημοσίευσης φωτογραφιών χωρίς την έγκρισή της με την ίδια και τα παιδιά της.