Αποκλειστικό: Συγκλονίζει το τροχαίο γνωστού τραγουδιστή: 10 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΑΦΑΣΙΑ! (εικόνα)

Στο pick up της καριέρας του, του συνέβη ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε άνθρωπο. Να κινδυνέψει να χάσει την ίδια του την ζωή!

Οι μνήμες του τροχαίου στριφογυρίζουν στο μυαλό του ακόμα. Με κίνδυνο να χάσουν την ζωή τους, ο ίδιος και η σύζυγός του, σε ένα τροχαίο, που αν και πέρασαν 11 χρόνια, δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Κι αυτό γιατί όχι πήγε πίσω την καριέρα του τότε, αλλά γιατί πήρε ένα μάθημα ζωής που θέλει σήμερα να το αποκαλύψει, με σκοπό να συμβουλέψει συνανθρώπους του και δη συναδέλφους του.

Διαβάστε τα συγκλονιστικά λόγια του Θεσσαλονικιού λαϊκού τραγουδιστή, Ζαφείρη Πασιαλή:
«Σαν σήμερα πριν από 11 χρόνια είχα ένα πολύ σοβαρό ατύχημα με την τότε κοπέλα μου και σημερινή γυναίκα μου που λίγο έλειψε να μας στοιχίσει τη ζωή. Είχαμε ξεκινήσει να δούμε τους δικούς μου στο χωριό ,στη νέα Βήσα του Έβρου μετά απο μια πολύ έντονη βραδιά στο Bolero της Δράμας που τραγουδούσα τότε. Δέκα και μισή το πρωί -10 βαθμούς, παγετός λίγο έξω απ την Ορεστιάδα το αυτοκίνητο έκανε σβούρες απο πάγο και μας χτύπησε ένα jeep που ερχόταν από απέναντι με ταχύτητα. Τρείς μήνες σε ακινησία, η κοπέλα μου με πολλαπλά κατάγματα και πράγματα που ούτε θέλω να σκέφτομαι. 10 μέρες σε αφασία εγώ με σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι. Μας πήρε πάνω από 1χρονο να το ξεπεράσουμε, τουλάχιστον. Αυτό το status το γράφω όχι γιατί μ αρέσει να θυμάμαι κάτι τόσο δυσάρεστο η να μεμψιμοιρώ απλά για να συνετίσω όσο μπορώ τους συνάδελφους τραγουδιστές και μουσικούς για να μην θρηνήσουμε άλλους ανθρώπους στην άσφαλτο μετά την τόσο ωραία αλλά και δύσκολη δουλειά που κάνουμε κοιμήσου, ηρέμησε και την άλλη μέρα έχει ο θεός για να πας όπου θες. »

10714363_748907555190407_5180709105620970357_o