Τι άλλο θα διαβάσουμε; ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ για να «ΧΤΙΣΕΙ» το ΚΟΡΜΙ μετά την γέννα η Μενεγάκη (δεν φαντάζεστε πόσο)

Πληρώνει όσο και όσο και αφού έχει τα γένια έχει και τα κτένια (ευρώ) να επιστρέψει στιλάκι στην εκπομπή της.

Και ενώ βρίσκεται στο σπίτι της μαζί με την νεογέννητη κόρη της, η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει μοναδικές οικογενειακές στιγμές ενώ παράλληλα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει πιο αδύνατη από ποτέ στις αρχές Μαΐου στην εκπομπή της. Το δημοσίευμα όμως εβδομαδιαίου περιοδικού κάνει λόγο ότι πληρώνει 25.000 ευρώ για να το πετύχει. Με τη βοήθεια ειδικών που έχει στη διάθεσή της ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής.

Ξοδεύοντας μια μικρή περιουσία σε γυμναστές, διατροφολόγο και προϊόντα περιποίησης.

Το πρόγραμμα της περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα. Κάνει γιόγκα, με την καλύτερη δασκάλα του είδους, η οποία ειδικεύεται στην απώλεια πολλών κιλών μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και ταυτόχρονα έχει προσλάβει personal trainer, ο οποίος έχει έλθει από το εξωτερικό.

Η Ελένη κάνει και ειδικές ασκήσεις με συγκεκριμένη γυμνάστρια στην εσωτερική πισίνα του σπιτιού της, αλλά και στο μίνι-γυμναστήριο που έχει δημιουργήσει σε ένα από τους χώρους της βίλας στα Μελίσσια. Φυσικά παρακολουθείται εντατικά και αποκλειστικά από διατροφολόγο, ενώ ένας προσωπικός γιατρός ελέγχει ότι όλα πάνε καλά στην υγεία της.