«Έσπασε» τη σιωπή του ο μοτοσικλετιστής που παρέσυρε και εγκατέλειψε ο Γιαννόπουλος

Ο 25χρονος Ουκρανός μοτοσικλετιστής που «έπεσε» θύμα τροχαίου από τον ηθοποιό Γιώργο Γιαννόπουλο, τον διαψεύδει.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Τρίτης 23 Ιουνίου όταν ο ηθοποιός επιστρέφοντας από βραδινή έξοδο προκάλεσε τροχαίο ατύχημα υπό την επήρεια αλκοόλ εγκαταλείποντας όπως όλα δείχνουν το θύμα.
Το θύμα του τροχαίου μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και περιέγραψε το πώς βίωσε το ατύχημα. Ο νεαρός Δημήτρης θυμόταν με κάθε λεπτομέρεια τα όσα έγιναν πριν τον χτυπήσει το αυτοκίνητο του ηθοποιού Γιώργου Γιαννόπουλου και χαρακτηριστικά ανέφερε: «Σταμάτησε μετά από το χτύπημα, με κοίταξε και έφυγε. Ευτυχώς ήταν μια ομάδα των ΔΙΑΣ εκεί κοντά και με βοήθησαν. Είχα πάθει σοκ, έτρεμα ολόκληρος. Θα μπορούσα να είχα χτυπήσει άσχημα».
Ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε, δήλωσε: «Με στοιχειώνει εκείνο το βράδυ. Όταν συνειδητοποίησα ότι χτύπησα άνθρωπο έπαθα σοκ. Για μια ζωή θα οικτίρω τον εαυτό μου που εκείνο το βράδυ είχα πιεί δυο ποτά παραπάνω και προκάλεσα το ατύχημα. Θέλω να ξέρει ο νεαρός ότι θα είμαι δίπλα του και θα ήθελα να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω του δικηγόρου μου. Θα ήθελα να του ζητήσω συγγνώμη».
Από την άλλη το 25χρόνο θύμα δήλωσε για τον ηθοποιό: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με παράτησε στην μέση του δρόμου. Ακόμη και σήμερα δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου, να μου ζητήσει μια συγγνώμη». Η δίκη του ηθοποιού είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 25 Ιουνίου αλλά αναβλήθηκε.