Οι αποκαλύψεις του Ρώμα για την ΤΡΑΓΩΔΙΑ της Μουτίδου: Τί τον παρακάλεσε

Ο Χάρης Ρώμας έζησε από κοντά τις δύσκολες ώρες της ηθοποιού στην είδηση της αυτοκτονίας του συζύγου της.
Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» και μίλησε για την αυτοκτονία του πρώην συζύγου της Σοφίας Μουτίδου.
«Στη Σοφία λέω καθημερινά πως όσο μεγάλες και αν είναι οι δυσκολίες, εμείς οφείλουμε να πηγαίνουμε μπροστά. Το δώρο της ζωής είναι μεγάλο. Ήταν πολύ δεμένοι καθώς υπεραγαπούσαν το παιδί τους» είπε ο ηθοποιός.
«Θα ήθελα να πω ότι ο άνθρωπος αυτός μου ήταν αρκετά συμπαθής, καλός, καλλιεργημένος, όμως η αυτοκτονία δεν είναι ένας τρόπος για να ξεφύγεις από τα πράγματα, από την οικονομική κρίση. Επίσης δεν είναι μόνο η κρίση ο λόγος που μπορεί να εξωθήσει κάποιον σε τέτοιες ενέργειες. Κάποιοι έχουν πάθη και κάποιοι μπορούν να τα διαχειριστούν ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Βεβαίως η κρίση εντείνει τις καταστάσεις.» πρόσθεσε στην συνέχεια.
Και κατάληξε λέγοντας: «Όταν έμαθα το γεγονός έχασα την ισορροπία μου. Η ίδια μου ζήτησε να συνεχίσουμε τις παραστάσεις και ξεκινάμε από την Τετάρτη. Η Σοφία αποθεώνεται από το κοινό. Το θέατρο είναι λύτρωση της ψυχής. Θα της κάνει καλό πιστεύω. Θα την κάνει πιο δυνατή όλο αυτό. Μιλάω μαζί της με μηνύματα όλη μέρα.»