ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ για τον Γιώργο Παπανδρέου με «ΔΑΧΤΥΛΟ» της μητέρας του

Τίτλοι τέλους στο γάμο του Γιώργου και της Άντας Παπανδρέου, κάτι στο οποίο συνέβαλλε η μητέρα του Μαργαρίτα.

Μετά από 26 χρόνια ο Γιώργος και η Άντα Παπανδρέου αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, το ζευγάρι εδώ και λίγες ημέρες ζει χωριστά και κάνει λόγο για διαζύγιο βόμβα.
Άνθρωποι του στενού τους περιβάλλοντος, τους οποίους επικαλείται η εφημερίδα, υποστηρίζουν ότι η απόφαση για το διαζύγιο μετά από 26 χρόνια γάμου ελήφθη σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα. Ωστόσο, για την ώρα κανείς δεν ξέρει ποια είναι η αιτία που οδήγησε τον Γιώργο και την Άντα Παπανδρέου στον χωρισμό.

Ο ρόλος της Μαργαρίτας

Πολλές από τις συγκρούσεις ανάμεσα στο ζεύγος Παπανδρέου λέγεται πως πυροδοτήθηκαν εξαιτίας της Μαργαρίτας Παπανδρέου. Λέγεται πως η μητέρα του Γιώργου Παπανδρέου δεν τα πήγε ποτέ καλά με τη γυναίκα του, την οποία… τέσταρε συνεχώς για το αν είναι ικανή να φέρει ένα επώνυμο βαρύ σαν ιστορία!
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το τελευταίο διάστημα υπήρχαν φήμες, σύμφωνα με τις οποίες η Μαργαρίτα Παπανδρέου είχε «κόψει» την οικονομική στήριξη του γιου της. Αυτό, λέγεται, έφερε και τα ανάλογα οικονομικά προβλήματα.
Τριβές ανάμεσα στο ζευγάρι προκάλεσαν και οι τελευταίες πολιτικές κινήσεις του Γιώργου Παπανδρέου.
Όσοι τη γνώριζαν από παλιά μιλούν για μια δυναμική, αντισυμβατική γυναίκα, με πολιτική άποψη. Αλλά την έβαλε στην άκρη για χάρη του Γιώργου Παπανδρέου. Μάλιστα, λέγεται, πως μετά την ήττα στις εκλογές του 2007 ήταν εκείνη που έπεισε τον τότε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να μην παραιτηθεί. Δυο χρόνια μετά έγινε πρωθυπουργός.