Outdoors Sex στην Αθήνα

Η Αθήνα σαν πόλη προσφέρει κάτι περισσότερο από clubbing, παραστάσεις, καλό φαγητό και βόλτες. Πολλές από τις ποικίλες περιοχές της, τόσο στο κέντρο, όσο και στα προάστια, παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, για τα ζευγάρια που ζουν ή περνούν από αυτές, κυρίως κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες. Πρόκειται για αναρίθμητα στενάκια, στοές, έρημους δρόμους, κρυμμένα πάρκινγκ πολυκατοικιών (ή και μονοκατοικιών), τα οποία είναι ιδανικά -θα έλεγε κανείς προκαλούν κιόλας- για outdoors sex.

Όλες οι πόλεις της Ελλάδας έχουν τους γαμιστρώνες τους, αλλά η Αθήνα έχει εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες. Και ο κάθε γαμιστρώνας προσφέρει κάτι το τελείως διαφορετικό από τον άλλον.

Θέλετε να κάνετε ρομαντικό σεξ στο αμάξι με θέα τη θάλασσα; Πηγαίνετε στον Προφήτη Ηλία του Πειραιά, με πανοραμικό τοπίο σε όλο το Φάληρο. Και ανταγωνισμό επιδόσεων από τα διπλανά αμάξια.

Θέλετε θάλασσα αλλά δε σας βολεύει το αμάξι ή δεν έχετε καν; Η εναλλακτική σας, πάλι στον Πειραιά, είναι η Πειραϊκή, κάτω από το βράχο, στη στροφή μετά το ξενοδοχείο «Σκορπιός». Ένα πόστο από το οποίο ο Σκορπιός έχει σίγουρα χάσει πολλά λεφτά. Θετικό ή αρνητικό αυτού του γαμιστρώνα -ανάλογα με τις ορέξεις του κάθε ζευγαριού- είναι το γεγονός ότι, κατά τις 6 το πρωΐ, περνάνε από εκεί σχεδόν όλα τα ψαροκάικα του Πειραιά, οπότε αν σας αρέσει να σας παίρνουν μάτι όταν βγάζετε τα δικά σας μάτια, δοκιμάστε το οπωσδήποτε, αλλιώς αποφύγετέ το.

Είστε περισσότερο βουνίσιοι τύποι; Τότε μπορείτε κάλλιστα να ανηφορήσετε προς το Λυκαβηττό…

Σε κάθε περίπτωση, η Αθήνα προσφέρει γαμιστρώνες για όλα τα γούστα, για αμάξι ή πεζούς, με λίγη ή καθόλου κίνηση.

Εγώ προσωπικά είχα ασχοληθεί φανατικά (και σχεδόν επί καθημερινής βάσης) με το άθλημα του outdoors sex πριν πέντε χρόνια, όταν ήμουν με μια κοπέλα, τη Λίνα.

Πεδίο δράσης μας ήταν το κέντρο της Αθήνας, περισσότερο προς Ομόνοια. Αυτές οι άσχημες, βρώμικες και κακόφημες γειτονιές που δεν πλησιάζει άνθρωπος μετά τις δώδεκα είναι τέλειες για μια στα γρήγορα. Και μάλιστα ανεβάζει την αδρεναλίνη πολύ περισσότερο από το να το κάνεις στην ασφάλεια του αυτοκινήτου σου στα Λιμανάκια της Παραλιακής.

Αν περνάς φάση που θες να ζήσεις την περιπέτεια, δεν υπάρχει τίποτα πιο ανεβαστικό από το να στριμώξεις τη γκόμενά σου στην είσοδο μιας πολυκατοικίας στα στενάκια της Ομόνοιας και να μπαινοβγαίνεις μέσα της ενώ ρίχνεις κλεφτές ματιές μήπως σας βλέπουν ή μήπως περνάει κανένα μπατσικό. Και μόλις τελειώσετε, μαζεύεστε όπως όπως, στρώνετε τα ρούχα σας βιαστικά και φεύγετε χαχανίζοντας σα δεκαπεντάχρονα που αγόρασαν το πρώτο τους τσοντοπεριοδικό.

Πιστεύω ότι σε ό,τι ηλικία κι αν είσαι, το αίσθημα είναι πάντα το ίδιο. Η ιδέα του απαγορευμένου, ο κίνδυνος του τι μπορεί να συμβεί αν σας πιάσουν αλλά και το γεγονός ότι, το κάνεις σε ένα περίεργο μέρος, κάπου που δε θα έπρεπε να πηδιούνται άνθρωποι, είναι πράγματα που ο ανθρώπινος εγκέφαλος ανταμείβει με έκκριση ενδορφινών που ξεπερνούν κατά πολύ την ποιότητα και την ποσότητα αυτών του παραδοσιακού σεξ στο κρεβάτι.

Πάντα με τρέλαινε η ιδέα του δημόσιου σεξ και πάντα θα με εξιτάρει όσο τίποτα άλλο.

Βέβαια απαραίτητη προϋπόθεση, όπως και στα περισσότερα πράγματα στο σεξ, είναι να υπάρχει καλή διάθεση και προθυμία κι από τους δύο. Και φυσικά να έχουν και οι δύο το νου τους, να βρίσκονται σε ετοιμότητα να τρέξουν, αν έρθει κάποιος και τους το χαλάσει.

Αλλά, σε ό,τι αφορά στο πρώτο, εντάξει, αν είσαι ο άντρας, πιστεύω μπορείς να πάρεις την πρωτοβουλία, ενώ περπατάτε μαζί με την κοπελιά, να την τραβήξεις σε ένα λίγο πιο απόμερο μέρος και να ξεκινήσεις με κανένα παθιάρικο, άγριο γλωσσόφιλο, να της δείξεις της προθέσεις σου, και μετά να περιμένεις ανταπόκριση.

Αν το χειριστείς καλά, ποιος ξέρει, ίσως ξεκινήσετε ένα καινούριο hobby παρέα και, πίστεψέ με, είναι το πιο ενδιαφέρον και εθιστικό hobby που μπορεί να ξεκινήσει ένα ζευγάρι.

Καλή διασκέδαση!

Πηγή