Η σκέψη ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ, το άγριο ΞΥΛΟ και το bullying παίκτριας του ελληνικού «The Voice» (σκληρή συνέντευξη)

Για το απίστευτο ξύλο που έτρωγε από τους συμμαθητές της με αφορμή τα κιλά της, συγκλονίζει η μαρτυρία της 24χρονης τραγουδίστριας.

Η Αναστασία Κακαγιάννη, που διαγωνίζεται στα battles του The Voice με την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου, εξομολογείται στο «Yes» την σκληρή κακοποίηση που δέχτηκε από τους συμμαθητές της…με αφορμή τα περιττά κιλά της.
Πρόσφατα δήλωσες πως στο σχολείο έπεσες θύμα bullying…
Ευαισθητοποιήθηκα πολύ με την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη και βγήκα εκτός εαυτού με αυτά τα λίγα που διάβασα σχετικά με όσα έγιναν. Λυπάμαι πάρα πολύ για εκείνον και την οικογένεια του.
Βίωσες κάτι αντίστοιχο;
Ναι. Ήταν και συναισθηματικό bullying , δηλαδή άκουγα πολλά πράγματα για μένα και επίσης έφαγα ξύλο αρκετές φορές. Βασικά, θεωρούσα πως άξιζα όσα μου έλεγαν και αυτό μου δημιούργησε πολλά προβλήματα στο μέλλον.
Χρησιμοποιούσαν προσβλητικές λέξεις;
Μακάρι να είχαν μείνει μόνο στο «χοντρή». Μου εύχονταν να πεθάνω και ότι δεν θα έπρεπε να είχα γεννηθεί. Δημιουργούσαν ψεύτικα προφίλ, έγραφαν σχόλια, έβαζαν μουστάκι στις φωτογραφίες μου και έψαχναν να βρουν κάτι πονηρό. Όταν είσαι μικρός επηρεάζεται πάρα πολύ η ψυχολογία σου και το κουβαλάς μετά.
Σε χτυπούσαν οι συμμαθητές σου;
Ναι,πολλές φορές. Νόμιζαν πως είναι αστείο να με κολλήσουν στον τοίχο και να με χτυπήσουν. Έτσι έχασα δύο δόντια, Μια φορά το μήνα μου έριχναν κανονικό ξύλο.
Σε είχαν απομονώσει στο σχολείο;
Πάρα πολύ. Ήθελα να με δεχτούν, αν όχι στις παρέες τους, έστω σαν άνθρωπο. Να έχω φίλους, να μη νιώθω μόνη. Όλα αυτά δύσκολα φεύγουν, γιατί έχεις συνέχεια στα αυτιά σου αυτά που σου έλεγαν μικρή. Έχεις μονίμως κατάθλιψη.
Σκέφτηκες ποτέ να δώσεις τέλος στη ζωή σου εξαιτίας όλων αυτών που βίωνες;
Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά ναι… Ευτυχώς δεν πραγματοποιήθηκε. Η ζωή είναι πολύ όμορφη και θα πρέπει να επιλέγουμε να βάζουμε μέσα της τους σωστούς ανθρώπους.

anastasia kagkagiani teliko