Τι θέλει πραγματικά ένας άντρας στο σεξ!

Όχι, ο αγαπημένος σου δεν απαιτεί από σένα να ξέρεις απ” έξω κάθε στάση του Κάμα Σούτρα, ούτε να μπορείς να κάνεις μέσα σε 5 δευτερόλεπτα τη στάση «πύθωνας» αλλά ούτε πιστεύει πως μπορείς να γίνεις με δυο φορές το επόμενο βαθύ λαρύγγι. Επειδή έχουμε παρερμηνεύσει τα θέλω του άντρα στο κρεβάτι, κράτα σημειώσεις, γιατί τα πράγματα είναι πιο απλά σε σχέση με το τι νομίζεις.

1. Να έχεις αυτοπεποίθηση: Αν είσαι άνετη, δεν φοβάσαι για κάθε ατέλεια του σώματός, δεν κλείνεις όλα τα φώτα λες και συμμετέχεις στην Παγκόσμια Ημέρα Γης, εκείνος θα εκτιμήσει το σώμα που διαθέτεις και θα ξετρελαθεί με τη σιγουριά σου.

2. Να μιλάς: η μούγκα στη στρούγκα είναι τόσο πασέ όσο και το βουκολικό σεξ. Μην φοβάσαι να του πεις με λόγια απλά τι σου αρέσει, ποιά στάση προτιμάς, πότε το πάει σωστά το θέμα, πότε νιώθεις άβολα και ποιά φαντασίωση θέλεις να πραγματοποιήσετε σήμερα.

3. Μην ξεχνάς το στοματικό! Πολλές φορές πας να κάνεις πράξη πιο σύνθετα πράγματα στο σεξ και ξεχνάς το αγαπημένο του στοματικό.

4. Κράτα την οπτική επαφή, ειδικά στο στοματικό. Αν ντρέπεσαι γι αυτό που κάνεις, μην το κάνεις καθόλου. Άνοιξε τα φώτα, ξεπέρνα τις ντροπές και ξετρέλανέ τον.

5. Μην προσποιείσαι. Ωραία είναι τα αχ και βαχ και ίσως εκείνος να μην καταλάβει ποτέ πως προσποιείσαι αλλά γιατί να μπεις σε αυτή τη διαδικασία. Δεν κάνετε σεξ για να τον ευχαριστήσεις μόνο αλλά για να περάσεις κι εσύ καλά.

6. Οι χειρονακτικές εργασίες δεν είναι τεστ δύναμης κι αντοχής. Με άλλα λόγια, όταν βάζεις τα χεράκια σου πάνω στο αγαπημένο του πέος, δεν χρειάζεται να το σφίγγεις λες και θέλεις να πνίξεις το φίδι. Προχώρα αργά και σταθερά, με απαλές και ήρεμες κινήσεις και θα τον κατακτήσεις.

7. Μην ντρέπεσαι να αυτοικανοποιηθείς μπροστά του. Και του αρέσει το θέαμα και το γουστάρει πολύ. Και δεν έχει και καλύτερο από το να σε βλέπει να περιποιείσαι τον εαυτό σου κι εκείνος να παίρνει μαθήματα.

8. Μην φοβάσαι την αλλαγή στάσεων. Όχι δεν θα τρελαθεί αν σου αρέσει το σεξ από πάνω αλλά κάνε του την χάρη και άλλαξε, πέσε στα τέσσερα, δοκιμάστε το 69 ή τα κουταλάκια και βρείτε στο τέλος τη στάση που σας ταιριάζει περισσότερο.

9. Δώστου οδηγίες! Αν έχει μάθει να κάνει σεξ με ένα συγκεκριμένο τρόπο ή με κάποιες άλλες κοπέλες, σίγουρα δεν έχει καταφέρει ακόμα να χαρτογραφήσει το δικό σου σώμα και τα θέλω σου στο σεξ. Μην χάνεις χρόνο και δώσε σαφείς οδηγίες, δεξιά αριστερά, λίγο ακόμα εκεί, λίγο πιο πέρα, τρίψε, γλύψε, ναι ναι ναι.

10. Φίλησέ τον! Δεν είσαι εκδιδόμενη για να χρεώνεις έξτρα τα φιλιά αλλά πολλές φορές στο σεξ ξεχνάς να τον φιλήσεις. Φιλιά στα χείλια, στο εσωτερικό των μηρών, στους λοβούς των αυτιών, φιλιά στον πισινούλη και στο πέος του, φιλιά παντού!