Μετά τους Σεφερλή-Ουγγαρέζο ΝΕΟΣ ΚΑΒΓΑΣ on air: Γιατί «αρπάχτηκαν» Αρναούτογλου-Σταρόβας

Και πάνω που είπαμε να ηρεμήσουμε από τα τηλεοπτικά παρατράγουδα που σημειώθηκαν μεταξύ Σεφερλή-Ουγγαρέζου, σειρά είχε άλλο ένα τηλεοπτικό δίδυμο να συγκρουστεί στον αέρα της εκπομπής.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Δημήτρης Σταρόβας είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό μετά από επίπληξη που έκανε ο πρώτος στον δεύτερο και η αιτία ήταν η Βάσια Τριφύλη.

Η ηθοποιός που ήταν καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης στα «Καρντάσιανς» ρωτήθηκε από τον Δημήτρη Σταρόβα αν έχει κάποια σχέση με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Βασίλη Χατζηπαναγή, ο οποίος έχει το παρατσούκλι «Βάσια». Μια ατάκα με χιούμορ όμως του τραγουδιστή που δεν άρεσε καθόλου στον Γρηγόρη, που του «επιτέθηκε».

«Δεν κατάλαβα τι λες. Έχεις πει τα πιο πετυχημένα πράγματα της χρονιάς και λες κάτι πράγματα μερικές φορές. Μα να λες τώρα για το «Βάσια» και τη συνωνυμία με τον Χατζηπαναγή. Δεν είναι καθόλου ωραίο. Ο ένας είναι άντρας και η άλλη γυναίκα. Είναι χιούμορο αυτό τώρα; Εσύ,ο άνθρωπος με τόσο χιούμορ,δεν σου επιτρέπω ρε φίλε. Έχεις πει πει καταπλητικά πράγματα» ήταν η επίπληξη του Γρηγόρη στον Σταρόβα που δείχνοντας να έχει ενοχληθεί του εξήγησε ότι το έκανε χάρη χιούμορ και ότι δεν έπρεπε να το παρεξηγήσει. Το κλίμα όμως που ακολούθησε μεταξύ τους μέχρι το φινάλε της εκπομπής ήταν ολίγον τι ψυχρό.