Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ της Σπυροπούλου: Γιατί φοβάται για την ζωή της

Δεν κάνει βήμα χωρίς τον σκύλο της τον Μπάρνεϊ και έχει τους λόγους της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τρέμει και το δείχνει. Η ιδέα πιθανής απαγωγής την έχει τρελάνει και ακόμη και στον ύπνο της βλέπει ότι έχει πέσει θύμα αδίστακτων εκβιαστών που ζητούν λύτρα για να την αφήσουν ελεύθερη. Μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει γι” αυτό στον αέρα της εκπομπής της. Για το όνειρο που είδε και τείνει να γίνει ο εφιάλτης της ζωής της. Και μπορεί να προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας με χιούμορ ότι περίμενε κάποιον ή κάποιους από τους συνεργάτες της να πληρώσουν για να την… κρατήσουν οι απαγωγείς χωρίς εκείνοι να το κάνουν, όμως πίσω από τις λέξεις της ήταν έκδηλος ο τρόμος.

Σηκώθηκε από το κρεβάτι λουσμένη στον ιδρώτα. Έτρεμε ακόμη και τη σκιά της. Το όνειρο ήταν ακόμη τόσο «ζωντανό» στη σκέψη της και ξύπνησε τον μεγαλύτερο τρόμο της. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού YES, ακόμη και την ώρα που πήγαινε στο στούντιο για την εκπομπή της «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», δεν μπορούσε να ξεχάσει όσα ονειρεύτηκε το προηγούμενο βράδυ.
«Θα σας το πω γιατί δεν μπορώ, θα σκάσω», είπε στους συνεργάτες της και συνέχισε: «Είδα ότι με απαγάγανε και φοβήθηκα πολύ. Ζητούσαν λύτρα και δεν βρισκόταν κανείς για να τα δώσει», είπε και δεν κατάφερε να πείσει κανέναν ότι ο εφιάλτης που ονειρεύτηκε τελείωσε εκείνη τη νύχτα.
Οι συνεργάτες της προσπάθησαν να την ηρεμήσουν αλλά αυτό ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Όσο κι αν προσπάθησε να αντιμετωπίσει με χιούμορ την κατάσταση, δεν τα κατάφερε. Ο φόβος της παραμένει και δεν περνάει τόσο απλά…